Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Deze 5 bureau accessoires mogen niet ontbreken op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Deze 5 bureau accessoires mogen niet ontbreken op kantoor

Benieuwd welke 5 bureau accessoires niet op jouw kantoor mogen ontbreken? Wij hebben ze voor je verzameld in dit blog! Lees snel verder!

Anno 2017 streven we niet alleen naar een paperless office, maar hebben veel kantoren dit zelfs al bereikt. Toch is ons bureau niet per se leger geworden in vergelijking met heel wat jaren terug. Welke bureau accessoires beslist niet mogen ontbreken op kantoor? De experts van Inofec Kantoormeubelen hebben ze voor je op een rij gezet!

Dit zijn de vijf onmisbare bureau accessoires:

1. Ingebouwde oplader voor je smartphone

Het belangrijkste middel op kantoor is voor de meeste medewerkers hun smartphone. Via hun smartphone onderhouden ze het contact met hun klanten en houden ze hun agenda bij. Het stelt ze bovendien in staat om gemakkelijk vanaf iedere locatie te kunnen werken. Mits je smartphone is opgeladen natuurlijk! Daarom zou in ieder bureau tegenwoordig een draadloze smartphone oplader ingebouwd moeten zijn. Je legt je smartphone er gewoon op en hij laadt vanzelf op!

Tip! Kan je jouw smartphone nog niet draadloos opladen? Er zijn ook speciale smartphone covers verkrijgbaar waarmee je een smartphone alsnog draadloos kunt opladen!

2. Stevige laptopstandaard

Een laptop is super praktisch, omdat je hem overal mee naartoe kan nemen. Het enige nadeel is dat een laptop te klein is om er vanaf je bureau goed achter te werken. Je moet helemaal voorovergebogen zitten om goed op het scherm te kijken, waardoor je onder andere nek- en rugklachten kunt krijgen. Het is beter om je laptop in een speciale laptopstandaard te zetten. Zo kun je gewoon in een goede werkhouding werken.

3. Monitorarm voor twee schermen

Eén beeldscherm is vaak niet genoeg om je werkzaamheden op uit te voeren. Met alle vensters die je open hebt staan, zijn twee schermen veel praktischer. Daarom zijn er ook monitorarmen voor twee schermen beschikbaar. Deze armen zorgen ervoor dat je de schermen op de juiste hoogte en afstand kunt instellen. Zo hoef je niet voorovergebogen te zitten tijdens het werken. Er zijn veel verschillende monitorarmen voor twee schermen verkrijgbaar, waaronder deze luxe gasgeveerde monitorarm en deze monitorarm met twee knikarmen.

4. Kabelgoten voor ultiem kabelmanagement

Al die techniek is super praktisch, maar zorgt wel aan een wirwar van kabels. Maak daarom gebruik van kabelgoten onder je bureau om alle kabels netjes weg te werken. Zo voorkom je dat je dat met je voeten tussen de kabels onder je bureau vast komt te zitten. Ultiem kabelmanagement noemen we dat!

5. Ingebouwde stopcontacten

In het kader van ultiem kabelmanagement zijn ook ingebouwde stopcontacten onmisbaar! Zo heb je altijd voldoende stopcontacten voor nieuwe apparaten op je bureau. Is het niet voor een nieuwe monitor, dan is het wel een nieuwe bureaulamp. Je kunt anno nu nooit genoeg stopcontacten op de werkplek hebben!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels