Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Design accessoires op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Design accessoires op kantoor

Op het moment dat je een kantoorpand (opnieuw) gaat inrichten, zijn er veel aspecten waarmee je rekening dient te houden, om een aantal voorbeelden te noemen:

- Welke functie krijgt een ruimte?

- Hoeveel werkplekken zijn er per ruimte benodigd?

- Is er een huisstijl waarmee rekening gehouden dient te worden?

- Hoe maak ik een ruimte tot een inspirerende werkplek en/of ruimte om klanten te ontvangen?

De functie van een ruimte bepaalt natuurlijk voor een groot deel het meubilair. Wordt de ruimte gebruikt als spreekkamer, als werkplek, als kantine of bijvoorbeeld als ontvangstruimte? Hierop stem je de meubelen af. Meestal wordt hierbij voornamelijk naar functionaliteit gekeken, wat uiteraard ook erg belangrijk is. Maar naast puur functionele meubelen kun je ook eens bekijken hoe je een ruimte door middel van bijvoorbeeld design accessoires meer kunt laten spreken. In een ontvangstruimte kan een mooie eyecatcher net even de finishing touch zijn. Denk daarbij aan een paar felgekleurde krukjes bij een leestafel of een zitzak in een opvallende vorm die direct de ruimte opfleurt. Je kunt in de meeste gevallen kiezen uit veel verschillende maatvoeringen en kleuren als het gaat om design accessoires.

design-2
Design accessoires zijn producten die zich over het algemeen gemakkelijk laten combineren met het bestaande meubilair of het meubilair dat je wilt gaan bestellen.

Ze maken een ruimte direct sprekender zonder erg druk te ogen. Wel is het van belang om de juiste accessoires te kiezen, zodat ze ook functioneel zijn. Laat je daarom goed adviseren. Maar zeker als het om design accessoires gaat is persoonlijke smaak een perfecte leidraad.

Inofec Kantoormeubelen heeft inmiddels een groot assortiment design accessoires. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de kantoormeubelbranche.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels