Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De voordelen van werken in een kantoortuin

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De voordelen van werken in een kantoortuin

Het werken in een kantoortuin brengt vele voordelen met zich mee. Al zal niet iedereen het hier eens mee zijn. Vaak wordt er gezegd dat het onrustig en rumoerig is in een kantoortuin en dat mensen daardoor problemen hebben om zich te concentreren. Klopt, maar er zijn ook zeker genoeg voordelen op te noemen van het werken in een kantoortuin.

Een kantoortuin is een open ruimte waar meerdere mensen tegelijk gebruik van maken. Een kantoortuin is daarom een perfecte werkplek voor snel en informeel overleg of voor werkzaamheden waar slechts een korte aandachtsspanne voor benodigd zijn. Bovendien hoor je in een kantoortuin veel sneller aan welke projecten je collega’s werken en welke vragen ze bezig houdt. Mogelijk kun je ze hierbij helpen.

Er zijn uiteraard ook oplossingen om de geluidsoverlast in een kantoortuin te beperken door bijvoorbeeld geluidsabsorberende scheidingswanden aan te brengen. Hierdoor blijft de ruimte open, maar wordt de geluidsoverlast toch minimaal beperkt. En mocht je nu toch echt je volle concentratie nodig hebben voor een project, trek je dan terug in een afgesloten concentratiewerkplek. Hier kun je in alle rust aan je project werken zonder afgeleid te worden door alle omgevingsgeluiden.

Steeds meer bedrijven die het concept Het Nieuwe Werken toepassen, zorgen voor een combinatie van beide werkplekken, een kantoortuin waar iedereen zo kan aanschuiven én zogenaamde concentratieruimtes waar medewerkers zich even kunnen terugtrekken. Een perfecte combi van beide dus!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels