Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De top 6 beste ARBO bureaustoelen van 2019

De top 6 beste ARBO bureaustoelen van 2019

Om de keuze uit het grote assortiment bureaustoelen wat makkelijker te maken hebben we de 6 beste ARBO bureaustoelen van 2019 op een rijtje gezet. Zo is de keuze stuk gemakkelijker!

Beste Bureaustoel 2021!

Ook in 2021 hebben wij onze beste bureaustoelen op een rij gezet. Wat is nu de beste bureaustoel 2021? De resultaten vind je hier: Beste bureaustoel 2021

 

Het kiezen van de juiste bureaustoel die bij jou past is niet makkelijk. Bureaustoelen zijn er namelijk in allerlei soorten, kleuren en maten. Bij Inofec weten wij dit maar al te goed en we helpen je hier graag bij. Om de keuze uit het grote assortiment bureaustoelen wat makkelijker te maken hebben we de zes beste bureaustoelen van 2019 op een rijtje gezet. Zo is de zoektocht naar een geschikte ARBO bureaustoel een stuk gemakkelijker!

Winnaar uit de test, de beste bureaustoel 2019!

 1. Bureaustoel Raya

Stip op nummer één staat de bureaustoel Raya. De Raya is al jarenlang één van de populairste Inofec stoelen. Deze ARBO bureaustoel is zo populair vanwege de comfortabele zitting en de voordelige prijs. Bovendien is de Raya uitgerust met heel veel verschillende instelmogelijkheden die voldoen aan alle ergonomische eisen. Denk daarbij aan de ARBO-norm EN 1335. Deze Europese norm geldt voor kantoorstoelen en specificeert de afmetingen van 3 types van stoelen. Verder is de zitting van de stoel in hoogte te verstellen net zoals de rugleuning en armleggers. Leuk weetje: de Raya bureaustoel is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren van rood, donkerblauw, zwart tot aan groen, oranje, geel en antraciet. Zeker weten dus dat er een geschikte kleur voor je bijzit.

Beste ergonomische bureaustoel 2019

De nummer 1 is nu bekend, maar wie volgen er met zilver, brons en de overige posities in onze test voor de beste ergonomische bureaustoel?

 1. Bureaustoel LightUP
  De absolute nummer twee is de LightUp bureaustoel van ProfiM! Dit type bureaustoel is voorzien van synchroon mechaniek. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de zitting en de rugleuning samen naar achteren kantelen wanneer het systeem ontkoppeld is. Optimaal comfort voor ieder lichaam dus!

De hoogte en de zitdiepte zijn volledig in te stellen, eveneens als de armleggers. De LightUp is verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren en het onderstel is te bestellen in zwart of chroom. Dat wordt nog lastig kiezen!

 1. Bureaustoel de Luxe NPR
  De ARBO bureaustoel De Luxe NPR is een uitgebreidere variant vergeleken met de standaard NPR bureaustoel. Dit model is net als de standaard NPR voorzien verschillende instelmogelijkheden zoals gewichtsinstellingen, zitdiepteverstellingen en 4D armleggers. Maar dankzij een aantal uitgebreidere opties voldoet dit model ook aan de ARBO norm NPR 1813. Verder is dit model uitgerust met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Optioneel is het mogelijk om zachte wielen toe te voegen en een lende steun. De stoel is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk: zwart, rood en blauw.

 2. Bureaustoel NPR net
  Op de vierde plaats staat de NPR bureaustoel. Zoals de naam al doet vermoeden, voldoet deze stoel aan de ARBO-norm NPR 1813. De stoel biedt een optimaal zitcomfort door de uitgebreide instelmogelijkheden die volledig naar eigen wensen zijn in te stellen. De stoel is voorzien van synchroon mechaniek. Verder heeft de bureaustoel gewichtsinstelling en zithoogteverstelling. Al deze verschillende opties zorgen ervoor dat de stoel super comfortabel is voor ieder lichaam. De NPR bureaustoelen van Inofec zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, rood en donkerblauw. Wist je overigens dat je minstens 5 jaar garantie krijgt op het gehele assortiment?

 3. Bureaustoel Reflex
  De vijfde plek is voor de Reflex NPR van Girsberger. Een zeer luxe bureaustoel met karakteristieke flexibele rug en netbespanning. Deze bureaustoel is uitgevoerd met 4D-armleggers en te bedienen door middel van drukknoppen. De mooie zwarte kunststof kruisvoet maakt het geheel af.

Girsberger is een fabrikant in Zwitserland die bekend staat om zijn hoge kwaliteit producten. Het is dan ook geen verrassing dat de NPR Flex net voldoet aan de norm NPR 1813. Deze bureaustoel is leverbaar in de kleur zwart.

 1. Bureaustoel LightUP Net
  Op de zesde plek staat de LightUP Net van ProfiM. Deze bureaustoel voldoet aan de ARBO norm 1335. De stoel is voorzien van synchroon mechaniek en heeft een rugleuning met netbespanning. Verder is hij uitgevoerd met verstelbare zithoogte en zitdiepte. Daarnaast worden er 2D armleggers bij geleverd. De stoffering is in diverse kleuren leverbaar.
  ProfiM is een Poolse leverancier van hoge kwaliteit kantoormeubilair. Dat ze hoge kwaliteit bureaustoelen maken blijkt dan ook wel uit het feit dat de stoel voldoet aan de ARBO-norm 1335. Het onderstel van de stoel kan ook in chroom geleverd worden.

 

Top 5 beste getest van vorige testjaren

Door de jaren heen is er een wisseling waarneembaar in de populariteit van bureaustoelen. Sommige modellen blijven behoren tot de beste bureaustoelen. Andere modellen maken plaats voor nieuwe soorten bureaustoelen. De top 5 voor de jaren 2018 en 2016 zag er als volgt uit.

Top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2018:

 1. Bureaustoel LightUp
 2. Bureaustoel Raya
 3. Bureaustoel NPR Flex net
 4. Bureaustoel Camiro NPR
 5. Bureaustoel Reflex NPR

 

Top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2016:

 1. Bureaustoel Raya
 2. Bureaustoel NPR
 3. Bureaustoel De Luxe NPR
 4. Bureaustoel Yanos
 5. Bureaustoel Kyra

 

Al deze bureaustoelen zijn verkrijgbaar bij Inofec! Neem contact met ons op voor meer informatie over de stoelen of de verschillende mogelijkheden. We voorzien je graag van alle informatie!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels