Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De top 5 verstelbare bureaus van Inofec

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De top 5 verstelbare bureaus van Inofec

We hebben al een top 5 ARBO bureaustoelen, maar er ontbreekt nog een top 5 van verstelbare bureaus. Door een verstelbaar bureau en een ARBO bureaustoel te nemen, heb je ook meteen een ergonomische werkplek. Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal verstelbare bureaus in haar online assortiment. Hiervan heb ik een top 5 gemaakt.

1. InoSmart

De topper van alle bureaus is de InoSmart lijn. Deze ARBO bureaus zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor minder dan € 200,- heb je namelijk al een instelbaar bureau. De bureaus zijn ook zeer strak vormgegeven en dat is nu de trend. De InoSmart bureaus zijn leverbaar in diverse kleuren. Wil je het heel strak en modern houden, dan zijn de instelbare bureautafels leverbaar in volledig wit. Zowel het onderstel als het bureaublad is leverbaar in meerdere kleuren.

2. InoFlex

Als je op zoek bent naar een verstelbaar bureau dat gemakkelijk in hoogte verstelbaar is, dan is het InoFlex bureau de juiste oplossing. Je kan het bureau in hoogte verstellen door middel van een slinger die aan het bureau bevestigd is. Met deze slinger kun je het bureau op de millimeter nauwkeurig afstellen. De InoFlex bureaus zijn standaard in één afmeting en in 4 kleuren leverbaar.

3. Elektrisch verstelbare bureaus

De elektrisch verstelbare bureaus zijn het eenvoudigst in hoogte te verstellen. Door middel van een simpele druk op de knop is het bureau in hoogte in te stellen. Er is dus helemaal geen inspanning meer nodig om het bureau te verstellen. Deze bureaus zijn zo hoog in te stellen, dat het ook mogelijk is om ook staand te werken. In vergelijking met de andere verstelbare bureaus zijn de elektrische bureaus wel duurder.

4. InoSquare

De InoSquare bureaus hebben een instelbare hoogte. Dat wil zeggen dat in het onderstel een aantal gaten zijn gemaakt waar je de hoogte van het bureau op af kunt stellen. De vormgeving van deze instelbare bureaus is strak en modern. Het assortiment van de InoSquare bureaus is heel uitgebreid. Je kan een kleine bureautafel nemen van 120x60cm of juist een grote bureautafel van 200x100cm. Tevens zijn er een aantal aanbouwelementen om jouw instelbare bureau nog groter te maken.

5. InoPro

De instelbare bureaus van de InoPro lijn hebben we al meer dan 10 jaar in ons assortiment. Het heeft een meer klassieke Italiaanse uitstraling. Sinds kort zijn de InoPro bureaus ook volledig leverbaar in het wit, waardoor de bureaus ook in deze tijd tot zijn recht komen. Van de InoPro hebben wij de meeste instelbare bureaus, namelijk 18 varianten en dit is exclusief de kleuren. Inclusief de kleuren komen we uit op maar liefst 68 mogelijkheden.

Bovenstaande bureaus voldoen ook allemaal aan de eisen NEN 2449 en NPR 1813. Deze bureaus zijn dan ook te gebruiken als ARBO bureau en als ergonomisch bureau.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels