Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De top 5 bureaustoelen van Inofec Kantoormeubelen

  • Geplaatst op
De top 5 bureaustoelen van Inofec Kantoormeubelen

Het assortiment bureaustoelen van Inofec Kantoormeubelen is zeer uitgebreid, van eenvoudige bureaustoelen met enkele instelmogelijkheden tot luxe bureaustoelen met uitgebreide opties die uitstekend zitcomfort bieden. Het zal je waarschijnlijk echter niet verbazen dat de meeste verkochte bureaustoelen nagenoeg allemaal bureaustoelen zijn die goedgekeurd zijn volgens de ARBO normering EN 1335 of NPR 1813. Inofec heeft een top 5 samengesteld van de populairste bureaustoelen over de afgelopen jaren. Van deze 5 bureaustoelen zijn er maar liefst 4 die ARBO goedgekeurd zijn.

BS Raya

1. Bureaustoel Raya

Direct bij de introductie van de bureaustoel Raya begin 2010 is deze stoel zeer succesvol ontvangen. De belangrijkste redenen voor het succes van deze bureaustoel zijn de scherpe prijs in combinatie met de vele opties waarmee de stoel is uitgerust. De prijs van deze ergonomische bureaustoel bedraagt € 224,50 exclusief BTW. Naast deze scherpe prijs is de bureaustoel Raya uitgerust met vele opties, zoals synchroontechniek (rug en zitting bewegen met elkaar mee wat zorgt voor optimale ondersteuning van de rug), in hoogte verstelbare zitting, rugleuning en armleggers en instelbare zitdiepte. Dankzij al deze opties voldoet de bureaustoel aan de ARBO norm EN 1335. Niet alleen de prijs en de kleuren dragen bij aan de populariteit van de bureaustoel Raya, ook de vele kleuren waarin de stoel is te bestellen. Je kunt deze bureaustoel is maar liefst 7 verschillende kleuren bestellen, waarvan zwart, blauw en antraciet veruit het populairst zijn, gevolgd door rood, groen, oranje en geel.

BS NPR Inofec

2. NPR bureaustoel Inofec

Begin 2010 is ook de NPR bureaustoel Inofec geïntroduceerd. Deze ergonomische bureaustoel is voorzien van uitgebreide instelmogelijkheden. Zo is de stoel uitgerust met synchroontechniek, gewichtsinstelling, zithoogteverstelling, voorgevormde lende-ondersteuning en 4D armleggers (in breedte, hoogte en diepte verstelbaar). Al deze opties zorgen ervoor dat de bureaustoel in aanmerking komt voor de ARBO normering NPR 1813. Dit maakt de bureaustoel ook geschikt voor een breed publiek, daar de bureaustoel zo is in te stellen dat deze voor nagenoeg ieder lichaam optimaal zitcomfort biedt. De prijs van deze NPR bureaustoel bedraagt € 367,- exclusief BTW. Daarmee is deze stoel de voordeligste NPR bureaustoel binnen het Inofec assortiment. De NPR bureaustoel Inofec is te bestellen in de kleuren zwart, blauw en rood. Ook hier is zwart de meest verkochte kleur.

BS Secco

3. Bureaustoel Secco

De bureaustoel Secco is de enige bureaustoel in dit rijtje die niet aan de ARBO normering EN 1335 of NPR 1813 voldoet. Deze bureaustoel is al in 2005 geïntroduceerd binnen het assortiment bureaustoelen van Inofec. Het is een eenvoudige bureaustoel die voorzien is van zithoogteverstelling en verstelbare armleggers. De prijs van de bureaustoel Secco ligt nog onder de 100 euro en bedraagt slechts € 91,50 exclusief BTW. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding is verantwoordelijk voor de enorme verkoopaantallen van deze stoel. De bureaustoel is één kleur leverbaar, namelijk in de neutrale kleur zwart.

BS NPR Inofec de Luxe

4. NPR bureaustoel Inofec de Luxe

Op nummer twee hadden we al de NPR bureaustoel Inofec. Daarnaast is er ook een luxe model van deze bureaustoel leverbaar, de NPR bureaustoel Inofec de Luxe. Dit model is pas in 2013 toegevoegd aan het assortiment van Inofec. Net als het standaard model is deze bureaustoel voorzien van uitgebreide instelmogelijkheden, zoals free floating mechanisme (zitting en rugleuning volgen de lichaamsbewegingen onafhankelijk van elkaar), zitdiepteverstelling, gewichtsinstelling en 4D armleggers met softpad. Dankzij deze uitgebreide opties voldoet de bureaustoel aan de ARBO norm NPR 1813. De prijs van de NPR bureaustoel Inofec de Luxe bedraagt € 379,50 exclusief BTW. Je kunt deze stoel in 3 kleuren bestellen, waarvan zwart de meest verkochte kleur is, gevolgd door blauw en rood.

BS Yanos

5. Bureaustoel Yanos

De bureaustoel die op de 5e plaats is geëindigd, is een moderne stoel met een karakteristieke rugleuning. Het is de bureaustoel Yanos die in 2011 in het assortiment is opgenomen. De rugleuning van deze bureaustoel is voorzien van een rugleuning met netbespanning waardoor de Y-vorm is terug te zien. Dankzij het eigentijdse ontwerp en de diverse instelmogelijkheden, is deze stoel zo populair onder onze klanten. De bureaustoel Yanos is onder meer voorzien van gewichtsinstelling, zitdiepteregeling, zithoogteverstelling, regelbare rughoogte en 2D armleggers. Hiermee voldoet de bureaustoel aan de ARBO norm EN 1335. De prijs van deze stoel bedraagt € 407,- exclusief BTW. De zitting van deze stoel is standaard uitgevoerd in zwarte stoffering. De netbespanning kun je in 4 verschillende kleuren bestellen, namelijk zwart, grijs, groen en oranje. Ook hier wordt de stoel het meest verkocht in het zwart, gevolgd door oranje, dan grijs en tot slot groen. Opvallend is hier toch wel dat de kleur oranje populairder is dan grijs. Uit de verkoopaantallen blijkt namelijk dat bedrijven vaak kiezen voor neutrale en niet opvallende kleuren, zoals zwart, grijs, antraciet en blauw.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels