Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2018

De top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2018

Hulp nodig bij de aanschaf van een goede bureaustoel? Geen probleem! Wij hebben de vijf beste ARBO bureaustoelen van 2018 voor je op een rij gezet.

Terugkijkend naar een mooi overzicht in 2018, hebben we ook in 2021 een verzameling van de beste bureaustoelen voor je gemaakt: beste bureaustoel 2021

De juiste keuze maken als het gaat om een goede bureaustoel is nog best een uitdaging. Dat weten wij maar al te goed! Ze zijn immers verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten. Daarom helpen wij je graag een handje. We hebben de vijf beste Inofec bureaustoelen van 2018 voor je op een rij gezet. Zo is de zoektocht naar een geschikte ARBO bureaustoel een heel stuk makkelijker!

1. Bureaustoel LightUp

De absolute nummer één is de LightUp bureaustoel van ProfiM! Dit type bureaustoel is voorzien van synchroonmechaniek. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de zitting en de rugleuning samen naar achteren kantelen wanneer het systeem ontkoppeld is. Optimaal comfort voor ieder lichaam dus!

De hoogte en de zitdiepte zijn volledig in te stellen, eveneens als de armleggers. De LightUp is verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren en het onderstel is te bestellen in zwart of chroom. Dat wordt nog lastig kiezen!

Louwman LightUP bureaustoel

2. Bureaustoel Raya

Dit jaar toch echt van haar troon gestoten: bureaustoel Raya. De Raya was jarenlang de toploper onder de Inofec bureaustoelen. Deze ARBO-bureaustoel is nog steeds populair vanwege de bijzonder comfortabele zitting voor een voordelige prijs. Een mooie tweede plaats dus!

De Raya is uitgerust met verschillende instelmogelijkheden die voldoen aan alle ergonomische eisen. Natuurlijk is de zitting in hoogte te verstellen, net zoals de rugleuning en armleggers.

Met maar liefst 7 verschillende beschikbare kleuren weet je zeker dat er altijd een geschikte bureaustoel voor op jouw kantoor bijzit!

Bureaustoel RAYA - ROC Zadkine

3. Bureaustoel NPR Flex net

Een mooie derde plek is er voor de NPR Flex net van Inofec. Een bureaustoel met een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. De NPR Flex met netbespanning is in vier posities vast te zetten met een terugslagbeveiliging. Ook voor de zitdiepte en je lichaamsgewicht is fijnafstelling mogelijk. De 4D-armleggers met softpad zijn verstelbaar en de rug is uitgevoerd met netwave stoffering. Deze bureaustoel is te personaliseren in onder anderen kleur, type wielen en materiaal van zitting.

4. Bureaustoel Camiro NPR

Op de vierde plaats staat  bureaustoel Camiro NPR van de Zwitserse fabrikant Girsberger. Deze ARBO-bureaustoel is voorzien van ruime instelmogelijkheden en 4D-verstelbare armleggers met softpad.

Verder is hij voorzien van een lendesteun, zithoogteverstelling, synchroontechniek, gewichtsinstellingsmogelijkheden en een netbespannen rugleuning. Dit alles maakt van de Camiro NPR een zeer comfortabele bureaustoel voor een mooie prijs! Deze bureaustoel is direct uit voorraad leverbaar in de kleur zwart.

Girsberger Camiro NPR

5. Bureaustoel Reflex NPR

De vijfde plek is voor de Reflex NPR van Girsberger. Een zeer luxe bureaustoel met karakteristieke flexibele rug en netbespanning. Deze bureaustoel is uitgevoerd met 4D-armleggers en te bedienen door middel van drukknoppen. De mooie zwarte kunststof kruisvoet maakt het geheel af.

Girsberger is een fabrikant in Zwitserland die bekend staat om zijn hoge kwaliteit producten. Het is dan ook geen verrassing dat de NPR Flex net voldoet aan de norm NPR 1813. Deze bureaustoel is leverbaar in de kleur zwart.

Girsberger Reflex NPR

Natuurlijk zijn al deze ARBO-bureaustoelen verkrijgbaar bij Inofec! Wist je overigens dat je minstens 2 jaar garantie krijgt op het gehele assortiment? Ben je op zoek naar meer informatie of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels