Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De top 5 Arbo bureaustoelen van Inofec

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De top 5 Arbo bureaustoelen van Inofec

Het zoeken naar een goede Arbo bureaustoel kan soms erg frustrerend zijn, omdat er zeer veel aanbod is. Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal Arbo bureaustoelen in haar online assortiment. Maar welke Arbo stoel is nu de beste? Om je op weg te helpen, hebben wij een top 5 gemaakt.

1. Raya

De absolute topper is de Arbo bureaustoel Raya. Deze stoel heeft een strakke vormgeving en is zeer aantrekkelijk geprijsd. De Raya is in maar liefst 6 kleuren leverbaar, namelijk donkerblauw, geel, groen, oranje, rood en zwart. Door deze ruime keuze aan kleuren, kun je deze stoel eigenlijk bij alle bureaus combineren. Deze stoel wordt dan ook vaak gekozen door onze klanten. Door de vele instelmogelijkheden en de voordelige prijs staat de Arbo Bureaustoel Raya terecht op de eerste plaats.

2. NPR Inofec

Deze Arbo bureaustoel NPR Inofec voldoet aan de norm NPR 1813. Deze norm is vastgesteld door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en beschrijft waar de bureaustoel aan moet voldoen. Door voor deze stoel te kiezen, voldoet je werkplek aan alle eisen die de Nederlandse Staat stelt aan een werkplek. De NPR van Inofec is leverbaar is 3 kleuren, namelijk in het donkerblauw, rood en zwart.

3. Yanos

De Arbo bureaustoel Yanos is een frisse en moderne stoel. De rugleuning heeft een netbespanning waardoor de Y-vorm in de leuning is terug te zien. Dankzij de eigentijdse vormgeving en de verschillende kleuren wordt deze stoel vaak gekozen door onze klanten. Deze bureaustoel is in 4 verschillende kleuren leverbaar, namelijk in het grijs, groen, oranje en zwart. De Yanos in het groen komt zeker in combinatie met witte bureaus zeer goed uit de verf.

4. InoPro II

Vaak wordt beweerd dat je voor een Arbo bureaustoel honderden euro’s kwijt bent. De Arbo bureaustoel InoPro II laat zien dat een stoel niet duur hoeft te zijn. Dit is namelijk onze goedkoopste Arbo bureaustoel. Deze stoel heb je namelijk al voor slecht € 163,50. Deze Arbo bureaustoel laat zien dat je niet veel geld kwijt hoeft te zijn voor een goede Arbo bureaustoel. Daarom staat deze stoel in onze top 5.

5. Reflex

De Arbo bureaustoel Reflex is één van de duurste, maar hiervoor krijgt u wel een uitstekende bureaustoel met veel zitcomfort. De rugleuning van de bureaustoel Reflex is voorzien van netbespanning waardoor de bureaustoel een eigentijdse uitstraling krijgt. Voor een uitstekend zitcomfort is de Reflex echt een topper. De bureaustoel Reflex is enkel leverbaar in de kleur zwart, maar zwart is natuurlijk wel met allerlei kleuren bureautafels te combineren.

Bovenstaande bureaustoelen voldoen aan de eisen NEN-EN 1335 of NPR 1813. Daarbij voldoet de norm NEN-EN 1335 aan de Europese wetgeving en de norm NPR 1813 aan de Nederlandse wetgeving.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels