Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De top 3 meest verkochte bureaustoelen van Inofec Kantoormeubelen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De top 3 meest verkochte bureaustoelen van Inofec Kantoormeubelen

Lijstjes zijn populair, lijstjes van meest populaire liedjes, meest populaire films, meest verkochte telefoons, meest populaire games. Ook Inofec Kantoormeubelen brengt eens in de zoveel tijd een lijstje uit. Zo heeft Inofec onder meer de volgende lijstjes gepubliceerd: de top 5 verstelbare bureaus, de top 10 saaie relatiegeschenken, de top 5 kantinestoelen en de top 5 ARBO bureaustoelen.

Ook nu komt Inofec Kantoormeubelen weer met een lijstje, de top 3 van meest verkochte bureaustoelen van de afgelopen maanden. Daar ergonomie steeds belangrijker wordt, zal het je niet verbazen dat alle 3 de bureaustoelen uit de top 3 allemaal ergonomische bureaustoelen zijn.

1. Bureaustoel Raya

Zowel online als offline is dit de meest verkochte bureaustoel. De belangrijkste redenen van de enorme populariteit van deze bureaustoel zijn onder meer de scherpe prijs en de vele opties waarmee de stoel is uitgerust. De prijs van de ergonomische bureaustoel Raya bedraagt € 224,50 exclusief BTW. Naast deze voordelige prijs is de bureaustoel voorzien van uitgebreide instelmogelijkheden. Dankzij de verstelbare rugleuning, de in hoogte verstelbare armleggers, de synchroonmechaniek en de instelbare zitdiepte voldoet de bureaustoel aan alle ergonomische eisen en aan de ARBO norm EN 1335. Daarnaast is de bureaustoel Raya in 7 verschillende kleuren leverbaar.

2. Bureaustoel Rono

Ook de ARBO bureaustoel Rono is ongekend populair binnen het assortiment van Inofec Kantoormeubelen. De prijs van deze stoel ligt iets hoger dan de Raya, namelijk op € 254,50 exclusief BTW. Deze bureaustoel is eveneens voorzien van de nodige instelopties. Zo is het onder meer mogelijk om de hoogte traploos te verstellen door middel van de gasveer. Ook de rug en de armleggers zijn in hoogte verstelbaar. De bureaustoel is tevens uitgevoerd met synchroontechniek en een gewichtsafhankelijke instelling. Al deze opties maken deze bureaustoel tot een zeer prettige stoel die veel zitcomfort biedt en bovendien aan de ARBO norm EN 1335 voldoet.

3. NPR bureaustoel Inofec

Op de derde plaats is geëindigd de NPR bureaustoel Inofec. Zoals de naam al doet vermoeden, voldoet deze bureaustoel aan de ARBO norm NPR 1813. Naast de standaard instelmogelijkheden, zoals synchroontechniek, gewichtsinstelling en zithoogteverstelling, is deze bureaustoel ook uitgevoerd met voorgevormde lende-ondersteuning en 4D armleggers. Dankzij deze uitgebreide instelopties mag deze bureaustoel als NPR bureaustoel gekenmerkt worden en biedt de stoel daarmee uitstekend zitcomfort. De bureaustoel kost € 367,- exclusief BTW. Voor een nog completere versie is er zelfs nog een NPR bureaustoel Inofec de Luxe. De prijs van deze luxe versie bedraagt € 379,50 exclusief BTW.

Bovenstaande top 3 laat zien dat een ergonomische bureaustoel geen al te grote investering vereist. Bovendien is het een investering in je eigen gezondheid. Een ARBO goedgekeurde bureaustoel voorkomt immers gezondheidsklachten.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels