Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De terugkeer van de scheidingswanden

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De terugkeer van de scheidingswanden

Al ruim 40 jaar geleden werd het concept van de kantoortuin in Nederland breed ingevoerd: bedrijven kozen ervoor om met meerdere werknemers in een open ruimte werken. Eén open kantoor dus, zonder muren met verschillende werkplekken. Het doel van de kantoortuin was helder: de communicatie tussen collega’s vergemakkelijken. En dat is ook precies wat een kantoortuin doet. Collega’s kunnen snel overleg hebben met elkaar, en kunnen elkaar direct helpen als iemand met een bepaald probleem kampt. Maar aan de kantoortuin zitten ook nadelen, met het gebrek aan privacy als het grootste nadeel.

Wat voor werk je ook doet, zo nu en dan heb je behoefte aan privacy. Dat kan zijn om ongestoord een bepaalde opdracht af te maken, maar ook om bijvoorbeeld een telefoongesprek te voeren wat niet alle collega’s hoeven te horen. Op zo’n moment zou een wat meer afgeschermde ruimte goed van pas komen. En dat is niet alles. Werken in een kantoortuin is ook niet altijd prettig, gezien het geluid om je heen. Collega’s die telefoongesprekken voeren of luidruchtig met elkaar in overleg zijn, kunnen invloed hebben op het concentratievermogen van de rest, met stress tot gevolg.

Daarom kiezen steeds meer bedrijven die werken met kantoortuinen de laatste jaren opnieuw voor scheidingwanden. En gelukkig zijn daarvoor anno 2013 een hoop meer leuke en goede oplossingen, dan de grijze saaie scheidingswanden uit de jaren ’80 en ’90.

Scheidingswanden kunnen de privacy op de werkvloer terugbrengen, en ook de overlast van geluid verminderen. Het voordeel is dat het een oplossing is die ingezet kan worden op ieder moment dat daar behoefte aan is. Mobiele scheidingswanden zijn daar het perfecte voorbeeld van. Zo profiteer je van de voordelen van de kantoortuin én van de voordelen van de scheidingswand.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels