Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De receptiebalie is het visitekaartje van het bedrijf

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De receptiebalie is het visitekaartje van het bedrijf

De eerste indruk van een klant van je bedrijf is bepalend voor wat mensen denken van het bedrijf en van de werknemers. De uitstraling van het bedrijf wordt bepaald door de locatie, het gebouw, maar ook door de receptie. Is er een goede receptiebalie in jouw bedrijf dat representatief is voor de rest van het bedrijf?

Bij sommige bedrijven zit de receptioniste verscholen achter glas. Dit zorgt voor een afstandelijke relatie tussen medewerker en bezoeker. Dit is meestal niet wat je wil in een bedrijf, maar in sommige gevallen kan het nuttig zijn. Vaak wordt er gekozen voor een open balie. Bij een klein bedrijf zit er één werknemer achter de balie, bij grotere bedrijven meer. Kijk goed naar de grootte van de receptiebalie in het bedrijf en in de ruimte waar hij in komt te staan.

Wachtruimte bij de receptie

Denk ook aan een gezellig zitje voor in de wachtruimte bij de receptie. Gekleurde banken en stoelen kunnen het geheel van een saai kantoorpand behoorlijk opfleuren. Vergeet ook niet om een kapstok weg te zetten en een paraplubak, dat wordt erg gewaardeerd. Je kunt kiezen voor bijzonder ligmeubilair, een grappige groene poef van Mr. Grasshopper of een leuke treinbank. Wees creatief!

Ook de kleur van de receptiebalie verdient aandacht. Hout straalt iets anders uit dan strak zilverkleurig.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels