Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De nieuwe schoolcatalogus is weer verschenen!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De nieuwe schoolcatalogus is weer verschenen!

In navolging van de succesvolle introductie van de eerste schoolcatalogus van Inofec Kantoormeubelen in 2012 is ook dit jaar weer een speciale editie voor het onderwijs verschenen. De catalogus bevat producten die specifiek binnen onderwijsinstellingen worden toegepast, zoals schooltafels, schoolstoelen en schoolkasten. Met dit schoolmeubilair kun je ruimtes als een klaslokaal, docentenkamer, aula of mediatheek inrichten. Daarnaast biedt de catalogus ook volop keuze aan kantoormeubelen voor algemene ruimtes, zoals de kantoorruimtes of entree.

Nieuw in de schoolcatalogus zijn de designmeubelen. Deze designmeubelen zijn ontworpen door gerenommeerde meubelontwerpers en zijn ware eyecatchers. Het assortiment designmeubelen omvat onder meer trendy zitmeubelen, zoals relaxte loungestoelen of leuke zitzakken, die zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn. Al deze designmeubelen zijn leverbaar in opvallende en frisse kleuren. Ook nieuw in het assortiment zijn de steigerhouten meubelen. Deze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van steigerplanken en zijn eveneens geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het assortiment bestaat onder andere uit loungesets, tuintafels, tuinbanken en plantenbakken, maar ook bureautafels en archiefkasten. Voor als je echt eens iets anders wilt.

Eén van de grote voordelen om Inofec in te schakelen wanneer je op zoek bent naar nieuw schoolmeubilair en/of nieuwe kantoormeubelen, is het hoge service niveau dat Inofec biedt. Het samenstellen van de juiste inrichting is immers geen gemakkelijke klus. Inofec kan je hier als geen ander in ontzorgen. Op basis van je eisen en wensen wordt een compleet inrichtingsvoorstel uitgewerkt. Daarnaast worden alle schoolmeubelen gratis geleverd en gemonteerd. Je hebt hier zelf dus geen omkijken naar. En dat bovendien tegen zeer scherpe prijzen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels