Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De meest grappige en gezonde lunchtrommeltjes

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De meest grappige en gezonde lunchtrommeltjes

Wie zou er bij jou op kantoor de verkiezing ‘het meest grappige lunchtrommeltje’ winnen? Je hebt ze echt in alle kleuren van de regenboog, van saai wit tot knallend oranje of rood, en met de meest uiteenlopende prints. Maar ook de inhoud van je lunchtrommel kan natuurlijk een glimlach op het gezicht van je collega’s toveren, of zelfs jaloerse blikken opleveren.

Dagelijks neem ik mijn opvallend groene lunchbox (in de vorm van een boterham) gevuld met een paar overheerlijke bruine boterhammen en vergezeld van een stuk fruit mee naar mijn werk. Tijdens de middagpauze voorzie ik ze van een lekkere plak kaas of vleeswaren. Maar er zijn ook collega’s die een gezonde salade tijdens de lunchpauze verorberen. Of een lekker bordje pasta van de avond daarvoor. Tja, dat levert ook bij mij wel eens jaloerse blikken op. Al maak ik zelf zo nu en dan eveneens graag van deze uitzonderingen gebruik. Net zoals een uitstapje naar de Delifrance of McDonald’s. Natuurlijk moet dit op zijn tijd kunnen, maar het is erg belangrijk om met regelmaat gezond te lunchen. Het bevordert je arbeidsprestaties, je bent even van je werkplek weg en je hebt de gelegenheid om gezellig bij te kletsen met andere collega’s.

Qua inhoud van de lunchtrommels dus genoeg variatie, maar qua looks hebben de meeste mensen maar saaie lunchtrommeltjes. Misschien dat je hier nog wat inspiratie op kunt doen, ook wat betreft inhoud. Geniet van je lunch!

 

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels