Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De beste bureaustoel van 2020!

De beste bureaustoel van 2020!

Door alle keuze en mogelijkheden niet meer het overzicht hebben, wat nu de beste bureaustoel is? Geen stress, hulp is hier ;) Wij hebben de vijf beste ARBO bureaustoelen van 2020 voor je op een rij gezet.

Een mooie Top 5 bureaustoelen in 2020, maar waar zal 2021 mee komen? Nieuw jaar, nieuwe verzameling van de beste bureaustoelen: beste bureaustoel 2021

Waar we ook aan het werk zijn, thuis of op kantoor, je zit gemiddeld een flink aantal uur per dag. Achter je bureau, de vergadertafel, receptie, kantine maar ook in de auto of op de fiets. Een goede bureaustoel is dan ook enorm belangrijk. 

Bij elke goede & ergonomische werkplek hoort de beste bureaustoel. Door alle keuze en mogelijkheden kun je snel het overzicht verliezen, wat nu de beste bureaustoel is? Geen stress, hulp is hier ;) Wij hebben de vijf beste bureaustoelen van 2020 voor je op een rij gezet.

De nummer één van 2020, de beste bureaustoel!

1. NPR Deluxe van Inofec

Op de eerste positie staat dit jaar de NPR Deluxe. Een bureaustoel, die wij al een aantal jaren in onze collectie hebben. Mede door de opvallend goede prijs-kwaliteitsverhouding. De NPR Deluxe is te verkrijgen met een gestoffeerde rug of met een rug met netbespanning. Zoals de naam al doet vermoeden, voldoet deze stoel aan de ARBO-norm NPR 1813. De beste bureaustoel is in vier posities vast te zetten met een terugslagbeveiliging. Ook voor de zitdiepte en je lichaamsgewicht is fijnafstelling mogelijk. De 4D-armleggers met softpad zijn verstelbaar en de rug is uitgevoerd met netwave stoffering. Deze bureaustoel is te personaliseren in onder anderen kleur, type wielen en materiaal van zitting. 

2. AccisPro van Profim

Dit jaar geïntroduceerd en meteen naar de nummer 2 positie! De Arbo bureaustoel AccisPro is een nieuwe stap vooruit in de trend van 'actief zitten'. Het is een voorbeeld van hoe vooruit denken (met technische ontwikkelingen in het achterhoofd) zitten kan verbeteren. De zitting en rugleuning passen zich aan de lichaamsbewegingen van de gebruiker. Het doel is om de wervelkolom te ontlasten.

De onafhankelijke beweging van de zitting en rugleuning is een uniek kenmerk in het segment van ergonomische bureaustoelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve en gepatenteerde SmartHPS-systeem. De zijwaartse beweging van de rugleuning is mogelijk dankzij het systeem van bolgewrichten dat de rugleuning verbindt met een mechanisme. De rugleuning is uitgerust met een speciale stang die werkt als een veer, waardoor de rugleuning terugkeert naar zijn basispositie. De beweging van de bureaustoel is mogelijk dankzij het bolgewricht dat in het centrale deel van de stoel is gemonteerd. De gebruiker kan zich zijwaarts bewegen, maar voelt zich tegelijkertijd stabiel. De zijwaartse beweging in de zitting van de stoel kan worden vergrendeld.

De bureaustoel is uitgerust met een synchroonmechanisme (met extra functies om de stoel te schuiven en de stoel naar voren te kantelen).

Armleuningen zijn een belangrijk onderdeel van het product. Dankzij de up-down, forward-backward, side-to-side en rotatie-aanpassingen, kan je gemakkelijk jouw onderarmen perfect ondersteunen.

Deze ergonomische bureaustoel beperkt je als gebruiker niet, maar volgt je bewegingen. Ga actief zitten!

3. Singa van Inofec

De Singa is de ARBO gekeurde bureaustoel van Inofec met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze bureaustoel is een zeer comfortabele stoel. Dankzij de diverse instelmogelijkheden voldoet de bureaustoel aan alle ergonomische eisen en kun je de stoel geheel naar wens instellen. Ook deze ARBO goedgekeurde bureaustoel is leverbaar met een gestoffeerde rug of met een netbespanning. Beide varianten worden geleverd in de kleur zwart.

4. lightUP van Profim

Deze ARBO bureaustoel lightUP voldoet aan de NEN EN 1335 Arbo norm en is leverbaar in diverse kleuren.  De stoel is voorzien van synchroon mechaniek en heeft een rugleuning met netbespanning. Verder is hij uitgevoerd met verstelbare zithoogte en zitdiepte. Daarnaast worden er 2D armleggers bij geleverd. De stoffering is in diverse kleuren leverbaar. ProfiM is een Poolse leverancier van hoge kwaliteit kantoormeubilair. Dat ze hoge kwaliteit bureaustoelen maken blijkt dan ook wel uit het feit dat de stoel voldoet aan de ARBO-norm 1335. Het onderstel van de stoel kan ook in chroom geleverd worden

5. Reflex NPR van Girsberger

Een formidabele bureaustoel van het merk Girsberger. Met een hedendaagse en onovertroffen vormgeving zorgen voor een blijvende eerste indruk. En dan hebben we niet eens gesproken over het comfort van de Reflex. De Girsberger Reflex is een stoel waar je van op aan kunt.

Wist je dat Inofec meer levert dan alleen bureaustoelen? We leveren meubels aan bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen. Benieuwd naar ons assortiment? 

 

 

 

 

 

Top 5 of top 6 best getest van vorige testjaren

Door de jaren heen is er een wisseling waarneembaar in de populariteit van bureaustoelen. Sommige modellen blijven behoren tot de beste bureaustoelen. Andere modellen maken plaats voor nieuwe soorten bureaustoelen. De top 5 voor de jaren 2019, 2018 en 2016 zag er als volgt uit.

Top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2019:

 1. Bureaustoel Raya
 2. Bureaustoel LightUp
 3. Bureaustoel deLuxe NPR
 4. Bureaustoel NPR Net
 5. Bureaustoel Reflex
 6. Bureaustoel LightUp Net

 

Top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2018:

 1. Bureaustoel LightUp
 2. Bureaustoel Raya
 3. Bureaustoel NPR Flex net
 4. Bureaustoel Camiro NPR
 5. Bureaustoel Reflex NPR

 

Top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2016:

 1. Bureaustoel Raya
 2. Bureaustoel NPR
 3. Bureaustoel De Luxe NPR
 4. Bureaustoel Yanos
 5. Bureaustoel Kyra

 

Al deze bureaustoelen zijn verkrijgbaar bij Inofec! Neem contact met ons op voor meer informatie over de bureaustoelen. We voorzien je graag van alle informatie!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels