Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De ARBO bureaustoel Raya is een echte topper

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
De ARBO bureaustoel Raya is een echte topper

De bureaustoel Raya heeft dankzij de voordelige prijs en het goede zitcomfort dat de stoel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze bureaustoel is dan ook met recht een echte topper binnen het totale aanbod van bureaustoelen. Zo ook binnen het assortiment van BureauStoelen.nl.

Goedgekeurd volgens de ARBO norm NEN-EN 1335

De bureaustoel Raya is goedgekeurd volgens de ARBO normering en voldoet aan de norm NEN-EN 1335. Deze norm heeft betrekking op de volgende onderwerpen:

- Eisen en Afmetingen

- Beproevingsmethoden

- Meetmethodieken

De norm NEN-EN 1335 bepaalt de minimumeisen (en voor een gedeelte ook de maximumeisen) voor bureaustoelen die binnen de Europese Unie worden verkocht. Deze eisen hebben voor een groot gedeelte betrekking op de zithoogte, de zitdiepte, de verstelmogelijkheden van de armleggers en de maatvoeringen van de rug- en zitschalen. TNO is het instituut dat de meeste bureaustoelen keurt die op de Nederlandse markt verkocht worden. Aan alle bureaustoelen die goedgekeurd worden volgens deze norm wordt een certificaat toegekend. Hierdoor weet de koper van de bureaustoel dat hij of zij een stoel heeft gekocht die goedgekeurd is volgens de in de Nederland geldende normeringen.

Uitgebreide instelmogelijkheden zorgen voor goed zitcomfort

De bureaustoel Raya is goedgekeurd volgens de ARBO NEN-EN 1335 norm dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden waarmee de stoel is uitgerust. De gebruiker van de stoel kan onder meer de rugleuning, de zitting en de armleggers in hoogte verstellen. Ook de zitdiepte is naar wens in te stellen. Daarnaast is de bureaustoel Raya uitgevoerd met synchroonmechaniek met gewichtsafhankelijke instelling. Dit betekent dat de rugleuning en de zitting met elkaar mee bewegen wat zorgt voor optimale ondersteuning van de rug. Dankzij al deze instelopties biedt de bureaustoel uitstekend zitcomfort en wordt de stoel als zeer prettig ervaren.

De bureaustoel Raya is onder meer te bestellen in de webshop van Inofec.nl. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om de bureaustoel op proef te laten plaatsen. Zodoende kunnen u en uw medewerkers de stoel voor gedurende een periode van 2 weken zelf uitproberen en het zitcomfort van de stoel ervaren. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs via het gratis telefoonnummer 0800 – 666 33 22 of via het emailadres [email protected]

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels