Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Cruyff Court Heliomare Onderwijs mede dankzij Inofec

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Cruyff Court Heliomare Onderwijs mede dankzij Inofec

Op donderdag 7 juni 2012 zullen Heliomare Onderwijs en de Johan Cruyff Foundation het Cruyff Court Heliomare Onderwijs openen. De officiële opening van de Cruyff Court Heliomare vindt plaats om 13.00 uur op 7 juni door Carole Thate. Thate is directeur van de Cruijf Foundation. Ook de heer Silvius zal bij de opening aanwezig zijn. Silvius is de directeur van Heliomare. Als huisleverancier van kantoormeubelen van Heliomare Onderwijs heeft Inofec kantoormeubelen hier haar steentje aan bijgedragen door dit mooie initiatief te ondersteunen.

Heliomare biedt onderwijs, zorg en revalidatie aan kinderen en jongeren met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Dit onderwijs wordt aangeboden aan kinderen en jongeren variërend in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Het motto van Heliomare: ‘Heliomare daagt leerlingen uit op weg naar de toekomst’. Dit motto vind je zeker terug in het onderwijs dat geboden wordt.

Naast het feit dat Inofec kantoormeubelen huisleverancier is van Heliomare Onderwijs, heeft Inofec ook het Johan Cruyff College in Roosendaal geheel ingericht met kantoor– en schoolmeubelen. Een hele mooie link tussen deze twee organisaties dus.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels