Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Creatief met kantoorartikelen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Creatief met kantoorartikelen

Kantoorartikelen saai en duf? Wij bewijzen het tegendeel, wees creatief met kantoorartikelen. Paperclips, cd-houders, elastiekjes en plakband zijn namelijk van veel meer markten thuis. De redactie van ze.nl is losgegaan met heel wat kantoorgoed wat zorgt voor verbluffende resultaten.

De paperclip zoals wij hem kennen werd in 1927 gepatenteerd. Nu bijna honderd jaar later wordt het kleine ijzertje nog steeds gebruikt in de kantoorwereld en in vele huishoudens. Met verschillende kleuren en met een beetje fantasie buig je de ijzertjes in een minuut om tot een hartje. Een simpele manier op je documenten op te fleuren.

Je rits kapot? Met een paperclip sluit je jas of jeans weer in no-time.

Ben je vaak druk en schiet je lunchpauze er weleens bij in? Veel mensen eten vaak hun boterham op achter de computer, met als resultaat een toetsenbord vol met kruimels. Schud hem goed uit en ga als finishing touch met een plakbandje langs alle randen van je toetsenbord. Deze is hierna gegarandeerd brandschoon!

Dit superleuke idee en daarom ook favoriet, de bagel broodtrommel. In deze cd-hoes vervoer je je bagel zonder te pletten van huis naar kantoor. Een ideale oplossing en tevens goede vervanging van een standaard broodtrommel of plastic zakjes.

Als je op stap gaat en lekker wilt dansen, is je tas meestal een irritatiebron. Deze binderclip biedt een ideale oplossing. Sleutels en geld zijn aan elkaar gekoppeld en de clip past perfect in je broekzak. Geen gesjouw meer met tasjes of een clutch, maar met vrije handen dansen.

Geen houvast en op zoek naar wat extra grip om je glazen? Bind er eens een paar elastiekjes omheen.

Zelf nog leuke ideeën en creatief met kantoorstuff? Laat het ons weten.

Bron: http://www.ze.nl/p/146355/creatief_met_kantoorartikelen

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels