Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Clean desk op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Clean desk op kantoor

Overzicht houden op je werkplek creëert rust en beïnvloed de effectiviteit aanzienlijk. Een Clean desk wordt dan ook steeds belangrijker in onze werkomgeving. Want zeg nu zelf, een opgeruimd bureau werkt toch veel prettiger dan een bureau dat bezaaid is met papieren, pennen en en andere rommel? Het is dan ook van groot belang om te zorgen dat je bureau opgeruimd is. Gewoon even aan het einde van iedere werkdag opruimen, dat is niet zo veel gevraagd. Maar er zijn nog veel meer manieren om te zorgen voor een ‘clean desk’.

rotzooi op kantoor

Vele bureaus worden bedolven onder stapels papier en broodtrommels. En door die rommel op tafel, worden werkzaamheden vergeten en de indruk die mensen over een bedrijf hebben zal er zeker niet beter op worden. Stel je voor dat klanten op bezoek komen, en die zien overal rommelige bureau’s. Zowel klanten, leveranciers als medewerkers zullen uw bedrijf als rommelig en ongestructureerd zien, met alle gevolgen van dien.

Maar hoe zorg je dan voor een clean desk op kantoor? Dat is makkelijker dan je denkt. Wat dacht je van kastruimte? Een opgeruimde werkplek is eenvoudig te creëren door gebruik te maken van kantoorkasten of ladeblokken die in dezelfde lijn liggen van je kantoormeubilair.

Gerelateerde artikelen:

Werkwijze voor een clean desk

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels