Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

CfPB werkomgeving 2014: Ontevreden over het binnenklimaat en concentratiemogelijkheden

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
CfPB werkomgeving 2014: Ontevreden over het binnenklimaat en concentratiemogelijkheden

Het CfPB (Center for People and Building) komt ieder jaar met een onderzoek over de tevredenheid en ontevredenheid over de werkomgeving. In de CfPB indicator 2014 staan diverse aspecten, zoals verlichting, ICT voorzieningen, akoestiek en de inbreng van ideeën. Dit onderzoek is gedaan onder 14.980 respondenten in de periode van 2007 tot en met 2013.

Slecht binnenklimaat, maar tevreden over het werk

Uit het onderzoek blijkt dat men het meest ontevreden is over het binnenklimaat, concentratiemogelijkheden, privacy en archief- en opslagmogelijkheden. Men is wel zeer tevreden over de inhoud en complexiteit van het werk, bereikbaarheid gebouw en de communicatiemogelijkheden. Hieronder de volledige lijst.

CfPB-indicator-2014

Kantoormeubelen

Uit het onderzoek komen ook een aantal aspecten naar voren die betrekking hebben op de inrichting en het kantoormeubilair. Zo is men zeer ontevreden over de archief- en opslagmogelijkheden. Deze ontevredenheid kan gaan over weinig digitale opslagkwaliteiten of dat er juist weinig kantoorkasten zijn. Daarnaast is men ook ontevreden over de akoestiek en de sfeer en uitstraling van het interieur.

Om deze problemen te verhelpen, zijn er een aantal oplossingen mogelijk. Door bijvoorbeeld kantoorkasten te nemen, kun je het probleem van te weinig archief- en opbergmogelijkheden oplossen. Deze kasten zijn in meerdere uitvoeringen en kleuren leverbaar. Om de akoestiek te verminderen, zijn er scheidingswanden leverbaar, maar ook speciale akoestische schuifdeurkasten. Met deze akoestische schuifdeurkasten verminder je de akoestiek en verbeter je tevens de archiefmogelijkheid. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om de uitstraling van het interieur te verbeteren. Hiervoor kunt u het beste een afspraak met een gespecialiseerde kantoorinrichter maken om uw wensen en eisen te bespreken.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels