Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Carnavallen met collega’s

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Carnavallen met collega’s

De eerste carnavalsfestiviteiten vinden al sinds de elfde van de elfde plaats. De leden van carnavalsverenigingen zijn dus al een tijdje aan het feesten. De meeste mensen gaan echter pas feesten in het carnavalsweekend (in 2017 het weekend van 25 februari). Een periode waar in het zuiden van het land menig kantoorpand er maar verlaten bij staat. Werk jij in het zuiden en overweeg je te gaan carnavallen met collega’s? Houd deze tips dan in je achterhoofd!

Carnaval is een feest, dus gedraag je ook zo

Vind jij carnaval helemaal niets, maar gaan al je collega’s wel carnavallen? Bedank dan toch maar vriendelijk en ga gewoon aan het werk of iets anders doen. Carnaval is een feestje en als jij daar anders over denkt, dan zit je niet alleen jezelf in de weg, maar mogelijk ook je collega’s. Ook als je liever gaat carnavallen met vrienden of familieleden in plaats van met collega’s kun je beter afzeggen. Carnaval is een feestelijke aangelegenheid, dus het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Mensen die liever ergens anders zouden zijn, dragen over het algemeen niet echt bij aan de feestvreugde en dat is zonde!

Je carnavalspak: allemaal hetzelfde of anders?

Wanneer je met een groep collega’s gaat carnavallen, kun je ervoor kiezen om allemaal hetzelfde kostuum aan te trekken. Dit versterkt het groepsgevoel en je kunt elkaar er makkelijk door herkennen. Het belangrijkste aan een carnavalskostuum is dat jij je er lekker in voelt. Je moet er immers ongestoord in kunnen feesten. Verkleed je dus vooral zoals jij wilt. Ook als dat betekent dat je er anders uitziet dan de meeste collega’s. Eén ding is bij carnaval wel van belang: je moet jezelf hoe dan ook verkleden. Iemand die tijdens de carnaval niet verkleed is, valt (in negatieve zin) echt op! Bestel dus nog snel een kek pekske online of duik nog even de kledingkast van je grootouders in.

Waar ga je carnavallen met collega’s?

Als het kantoor waar je werkt in een plaats ligt waar carnaval gevierd wordt, ligt het voor de hand om hier met zijn allen te gaan carnavallen. Werken er echter ook veel collega’s uit andere plaatsen op kantoor? Dan kan het selecteren van een locatie nog weleens lastig zijn… Ook collega’s die in een plaats wonen waar geen carnaval gevierd wordt, zullen een geschikte feestlocatie moeten kiezen. Hoe carnaval gevierd wordt, kan per plaats nogal verschillen. Bovendien is er soms behoorlijke rivaliteit tussen sommige plaatsen tijdens carnaval. Probeer tot overeenstemming te komen met je collega’s over waar jullie gaan carnavallen. Ben je het echt niet eens met de carnavalslocatie? Bijvoorbeeld omdat het in een plaats gevierd wordt die altijd in strijd is met jouw woonplaats? Vraag je dan af of jij je hier voor een dag overheen kunt zetten. Ja? Maak er dan een knallend feest van!

Carnaval is een groot feest!

Heb je een gezellige groep collega’s gevonden om mee te gaan carnavallen? Hangt je pekske klaar en weet je waar jij je moet melden met carnaval? Dan rest je niets anders dan er een groot feest van te maken! Wij wensen je alvast een supergezellige carnaval, alaaf!

Fotocredits: Christian Schwier / Fotolia

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels