Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Buiten vergaderen ter inspiratie en concentratie

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Buiten vergaderen ter inspiratie en concentratie

De nieuwste trend in het organiseren van vergaderingen is outdoor vergaderen. Outdoor betekent letterlijk naar buiten. Op het terras, in het park en soms zelfs in het bos. Een goede brainstormsessie of meeting kan ook buiten plaatsvinden. Een paar fatboys, een flipover en je kunt van start.

Onderzoek toont aan dat het vergaderproces vier aspecten onderscheid; inhoud, werkwijze, interactie en de fysieke omgeving. Vaak gaat alle aandacht naar de inhoud en verdwijnen de drie andere aspecten naar de achtergrond. Maar elk aspect draagt bij tot een succesvolle of slechte vergadering.

Een ontwikkeling die zichtbaar is, is dat de aandacht steeds meer verschuift naar de niet-inhoudelijke aspecten van het vergaderen. De focus wordt meer gelegd op de fysieke omgeving. In sommige vergaderruimtes is niet alleen meubilair en lichtkleur van belang, maar ook geur en muziek spelen een rol.

Buiten vergaderen heeft dan ook zo zijn voordelen. Kantoor herinnert mensen vaak aan hun dagelijkse werk en vooral het werk dat nog op hun ligt te wachten. Wanneer het kunstlicht wordt verruild voor natuurlijk licht en de airco voor een fris briesje, worden de zintuigen op scherp gezet en het concentratievermogen aanzienlijk bevordert. Hotelketen Crowne Plaza speelt als trendsetter en referentie in businesshotels in op de nieuwe trends in vergaderen en biedt haar hotelgasten vanaf heden de mogelijkheid aan om ook buiten te vergaderen. Zelf niet de middelen, kijk dan eens op www.crowneplaza.com.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment