Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Beste bureaustoel 2022

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Beste bureaustoel 2022

Op zoek naar de beste ergonomische bureaustoel van 2022? Inofec heeft van haar assortiment een top 5 beste ergonomische bureaustoelen gemaakt. Met de Arbo Bureaustoel Flow NPR als best geteste stoel uit de collectie van Inofec voor 2022.

Het kiezen van de beste bureaustoel is niet makkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende bureaustoelmerken, maten, kleuren en soorten. Bij Inofec zijn we al tientallen jaren in het bezit van een ruim assortiment bureaustoelen & hebben we ook dit jaar weer een top 5 gemaakt van de best geteste stoelen. Zo hoef je niet een lijst van de best geteste bureaustoelen van de consumentenbond te checken, maar ben je bij Inofec aan het juiste adres.

Om voor jou de keuze uit een groot assortiment bureaustoelen online makkelijker te maken, zie je hieronder de 5 best geteste bureaustoelen van 2022 als je op zoek bent naar een geschikte ARBO ergonomische bureaustoel.

1. INOFEC Flow NPR NET

De ARBO Flow NET NPR bureaustoel biedt een optimaal zitcomfort dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden. De prijs en de mogelijkheden van deze stoel hebben ervoor gezorgd dat dit de beste bureaustoel van 2022 is in het assortiment van Inofec. Deze zwarte bureaustoel is naar geheel eigen wensen in te stellen en voldoet aan de ARBNO norm NPR 1813. Hij is voorzien van synchroonmechaniek en in 5 posities te blokkeren met terugslagbeveiliging. De schuifzitting in deze beste bureaustoel van 2022 zorgt voor een diepte-instelling. Daarnaast is de rugleuning in hoogte verstelbaar en is het lichaamsgewicht traploos instelbaar. De ovale 4D verstelbare armleggers met soft pad zorgen ervoor dat je armen genoeg comfort hebben als je een hele dag achter je bureau moet werken. Op deze manier wordt voldaan aan de ARBO-regels en is dit voor jou de beste ergonomische bureaustoel van 2022.

Bekijk de #1 bureaustoel van 2022:
INOFEC Bureaustoel Flow NPR

2. Girsberger Marva

De bureaustoel Marva van Girsberger komt als tweede beste stoel uit de Inofec beste bureaustoeltest van 2022.

De thuiswerk bureaustoel Marva is een bureaustoel met een huiselijke uitstraling waarvan de techniek grotendeels onzichtbaar is. Toch beschikt hij over alle functies en instelmogelijkheden die je van een ergonomische stoel mag verwachten: een synchroonmechaniek met automatische gewichtsinstelling voor bewegend zitten, nauwkeurig in te stellen zitting, een rugleuning met lendengedeelte, instelbare negatieve zitneiging om rechtop te zitten en meervoudig verstelbare armleuningen. De thuiswerkstoelen Marva voldoen daarmee volledig aan de meest uitgebreide standaardspecificaties voor ARBO bureaustoelen volgens EN1335. De technologie van het synchroon mechanisme is onzichtbaar en geïntegreerd onder de zitting. Ook de bedieningselementen zijn mooi onder de zitting verwerkt.

Hierdoor is deze Girsberger bureaustoel gekozen tot één van de beste bureaustoelen van 2022.

Bekijk de #2 bureaustoel van 2022:
Girsberger Marva bureaustoel

3. Girsberger Camiro NPR

Als derde in deze lijst van beste bureaustoelen van 2022 staat de Girsberger Arbo Bureaustoel Camiro NPR.

De Camiro bureaustoel van Girsberger is speciaal ontwikkeld volgens de norm EN-1335 en heeft daarom een legio aan instelmogelijkheden, zoals: een synchroon mechaniek met automatische gewichtsinstelling, zithoogte en zitdiepte. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten Armleggers, van 1D tot 4D-T. Wat kleuren betreft heeft de Camiro genoeg te bieden, zo heeft u keuze uit maar liefst 6 (Comfstyle) rug kleuren en 6 (Harlequin) zitting kleuren (Andere type stofferingen op aanvraag).

Hierdoor is deze Girsberger Arbo bureaustoel Camiro gekozen tot één van de beste bureaustoelen van 2022.

Bekijk de #3 bureaustoel van 2022:
Girsberger Camiro NPR

4. ProfiM LightUp

Deze LightUp ARBO bureaustoel hoort ook zeker in het rijtje thuis van de best geteste bureaustoelen van 2022.

LightUp van de fabrikant Profim betekent een goed ontwerp gecombineerd met kwaliteit - en tegen een scherpe prijs. LightUp is uitgerust met een mechanisme dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook rug vriendelijk.

Comfortabel zitten voorkomt pijn in de wervelkolom tijdens lange werktijden. Profim hecht veel belang aan het milieu in hun producten. Zij voldoen aan de milieu-eisen en werken op verantwoorde wijze. De LightUp 250 SFL is voor 95% recyclebaar.

Wil je een innovatieve stoel in 2022, zoek dan niet verder naar de best geteste bureaustoelen van de consumentenbond of andere review sites: kies voor de Profim LightUp!

Bekijk de #4 bureaustoel van 2022:
Profim LightUp

5. ProfiM Raya

Last but not least, de Yanos Net ARBO Bureaustoel van Girsberger is de afsluitende stoel van deze lijst met beste bureaustoelen van 2022.

De ARBO bureaustoel Raya is een zeer comfortabele stoel voor een zeer voordelige prijs. Dankzij de diverse instelmogelijkheden voldoet de bureaustoel aan alle ergonomische eisen en kun je de stoel geheel naar wens instellen. De ergonomische bureaustoelen Raya zijn te leveren in 8 kleuren. Onze klanten kiezen de bureaustoel Raya vaak als de beste bureaustoel.

Dit is een bureaustoel van een gemiddelde prijsklasse dan de andere 4 best geteste bureaustoelen uit deze lijst, maar zeker niet minder in kwaliteit.

Bekijk de #5 bureaustoel van 2022:
Profim Raya

6. Aeris Swopper

Last but not least, een extraatje; de Swopper van Aeris, is de afsluitende stoel van deze lijst met beste bureaustoelen van 2022.

De ergonomische kruk Swopper met wielen zorgt ervoor dat werken weer leuk wordt. Door het ergonomisch ontwerp van deze ergonomische kruk met wielen is jouw rug altijd op zoek naar de juiste stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat jouw onderrug wordt versterkt en dus minder of geen klachten meer geeft, ideaal dus zo’n ergonomische kruk op wielen van Swopper.

Deze ergonomische kruk op wielen van Swopper is uitgevoerd met vilt stoffering in verschillende kleuren. Wil je een blauwe ergonomische kruk, geen probleem! Of kies je liever voor geel of een andere kleur die bij de rest van je meubels past? De ergonomische werking van deze kruk op wielen zorgt ervoor dat je beter voor je spieren kunt zorgen terwijl je soms misschien langdurig op één plek moet blijven zitten. Deze ergonomische kruk op wielen zegt vaarwel tegen de rugklachten en zorgt ervoor dat jij zorgeloos aan de slag kunt!

Dit is een bureaustoel van een iets hogere prijsklasse dan de andere 5 best geteste bureaustoelen uit deze lijst. Maar zeker voor mensen met rugklachten een ideale oplossing!

Bekijk de #6 bureaustoel van 2022:
Aeris Swopper

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels