Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Beste bureaustoel 2021

 • Geplaatst op
 • Door Redactie
Beste bureaustoel 2021

Op zoek naar de beste ergonomische bureaustoel van 2021? Inofec heeft van haar assortiment een top 5 beste ergonomische bureaustoelen gemaakt. Met de Arbo Bureaustoel Flow NPR als best geteste stoel uit de collectie van Inofec voor 2021.

Op zoek naar de beste ergonomische bureaustoel van 2021? Inofec heeft van haar assortiment een top 5 beste ergonomische bureaustoelen gemaakt. Met de Arbo Bureaustoel Flow NPR als best geteste stoel uit de collectie van Inofec voor 2021.

Het kiezen van de beste bureaustoel is niet makkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende bureaustoelmerken, maten, kleuren en soorten. Bij Inofec zijn we al tientallen jaren in het bezit van een ruim assortiment bureaustoelen & hebben we ook dit jaar weer een top 5 gemaakt van de best geteste stoelen. Zo hoef je niet een lijst van de best geteste bureaustoelen van de consumentenbond te checken, maar ben je bij Inofec aan het juiste adres.

Om voor jou de keuze uit een groot assortiment bureaustoelen online makkelijker te maken, zie je hieronder de 5 best geteste bureaustoelen van 2021 als je op zoek bent naar een geschikte ARBO ergonomische bureaustoel.

  1. Flow NPR ARBO Bureaustoel INOFEC

   De ARBO Flow NPR bureaustoel biedt een optimaal zitcomfort dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden. De prijs en de mogelijkheden van deze stoel hebben ervoor gezorgd dat dit de beste bureaustoel van 2021 is in het assortiment van Inofec. Deze zwarte bureaustoel is naar geheel eigen wensen in te stellen en voldoet aan de ARBO norm NPR 1813. Hij is voorzien van synchroon mechaniek en in 5 posities te blokkeren met terugslagbeveiliging. De schuifzitting in deze beste bureaustoel van 2021 zorgt voor een diepte-instelling. Daarnaast is de rugleuning in hoogte verstelbaar en is het lichaamsgewicht traploos instelbaar. De ovale 4D verstelbare armleggers met softpad zorgen ervoor dat je armen genoeg comfort hebben als je een hele dag achter je bureau moet werken. Op deze manier wordt voldaan aan de ARBO regels en is dit voor jou de beste ergonomische bureaustoel van 2021.

   Bekijk de #1 bureaustoel van 2021:
   INOFEC Bureaustoel Flow NPR

  2. Raya ARBO Bureaustoel ProfiM

   De Raya ProfiM ergonomische bureaustoel komt als tweede beste stoel uit de Inofec beste bureaustoeltest van 2021. Deze stoel heeft – net als de Flow NPR – diverse instelmogelijkheden en voldoet aan alle ergonomische eisen. Je kunt je stoel volledig naar eigen wensen instellen en ook nog eens in verschillende kleuren bestellen. Past geel, blauw, groen of zwart beter bij jouw interieur? Wil je voor een gekleurde bureaustoel gaan, kies dan voor de ProfiM ARBO bureaustoel van Raya. Deze stoel voldoet aan de ARBO norm EN 1335 en heeft een gestoffeerde zitting en rug. De instelbare zitdiepte van 39-44 cm en instelbare zithoogte van 44-58 cm zorgt ervoor dat je hem geheel naar eigen wens kunt instellen. Hou rekening met het feit dat de maximale belasting van deze bureaustoel 100 kg is. Daarnaast is de stoel voorzien van synchroonmechaniek en gewichtsafhankelijke instelling. Hierdoor is deze ProfiM bureaustoel gekozen tot één van de beste bureaustoelen van 2021.

   Bekijk de #2 bureaustoel van 2021:
   ProfiM ARBO Bureaustoel Raya

  3. Singa Net ARBO Bureaustoel INOFEC

   Als derde in deze lijst van beste bureaustoelen van 2021, zien we de Singa Net ARBO Bureaustoel uit de eigen collectie van Inofec. Deze budget bureaustoel is qua prijs-kwaliteitverhouding het vermelden waard in deze top 5. Het is een zeer comfortabele stoel met een doorzichtige rugleuning. Maak gebruik van de diverse instelmogelijkheden om je stoel geheel naar eigen voorkeur in te stellen. Ook deze bureaustoel is ergonomisch en voldoet aan alle eisen. De stoel is enkel leverbaar in de kleur zwart. Net als de ProfiM stoel, voldoet deze Singa Net aan de ARBO norm EN 1335. De instelbare zitdiepte van deze bureaustoel is net wat anders dan bij de nummer 2 uit deze lijst, namelijk een zitdiepte van 41-45 cm en een instelbare zithoogte van 48-60 cm. Voor mensen die net wat langer zijn, is deze stoel dus ideaal om dagelijks zijn of haar werk op uit te voeren. De afmetingen van deze stoel zijn 70 cm breed, 70 cm diep, 98-110 cm hoog. Door de verstelbare instellingen past deze stoel onder elke reguliere bureautafel. Daarnaast is de stoel voorzien van synchroonmechaniek en gewichtsafhankelijke instelling. Hierdoor is deze Signa Net bureaustoel gekozen tot één van de beste bureaustoelen van 2021.

   Bekijk de #3 bureaustoel van 2021:
   ProfiM Arbo Bureaustoel Singa Net

  4. AccisPro ARBO Bureaustoel ProfiM

   Deze AccisPro ARBO bureaustoel hoort ook zeker in het rijtje thuis van de best geteste bureaustoelen van 2021. Bij deze AccisPro stoel kies je voor kwaliteit. ProfiM zet daarmee een nieuwe stap in “actief zitten”. Hij volgt namelijk je bewegingen compleet en daarmee is de term “ga actief zitten” zeker van toepassing op deze stoel!

   Kijkend naar alle ergonomische bureaustoelen op de markt, dan steekt deze AccisPro er wel bovenuit. De onafhankelijke beweging van de zitting en rugleuning is een uniek kenmerk wat bij maar weinig ARBO bureaustoelen aanwezig is. Dit wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve en gepatenteerde SmartHPS-systeem. De prijs van deze bureaustoel ligt dan ook hoger dan gemiddeld, maar zorgt daarmee wel direct voor een beter zitcomfort. De zijwaartse beweging van de rugleuning is mogelijk dankzij het systeem van bolgewrichten dat de rugleuning verbindt met een mechanisme. De rugleuning is uitgerust met een speciale stang die werkt als een veer, waardoor de rugleuning terugkeert naar zijn basispositie. De beweging van de bureaustoel is mogelijk dankzij het bolgewricht dat in het centrale deel van de stoel is gemonteerd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zachte wielen te bestellen bij deze AccisPro ARBO Bureaustoel. Wil je een innovatieve stoel in 2021, zoek dan niet verder naar de best geteste bureaustoelen van de consumentenbond of andere review sites: kies voor de AccisPro!

   Bekijk de #4 bureaustoel van 2021:
   Profim Arbo Bureaustoel AccisPro

  5. Yanos Net ARBO Bureaustoel Girsberger

   Last but not least, de Yanos Net ARBO Bureaustoel van Girsberger is de afsluitende stoel van deze lijst met beste bureaustoelen van 2021. Deze ergonomische bureaustoel is voorzien van een karakteristieke rugleuning met netbespanning. De bureaustoel is uitgevoerd met diverse instelmogelijkheden en kan zodoende geheel naar eigen wens ingesteld worden. Leverbaar in diverse kleuren.

   Deze Yanos ergonomische bureaustoel voldoet aan de NEN 1335 norm en bevat gewichtsinstelling. Met een zitdiepteregeling van 39-46 cm en zithoogteverstelling van 47-62 cm is dit de ideale stoel om naar eigen houding in te stellen. Zorg voor een comfortabele zithouding met de 2D armleggers en maak gebruik van de regelbare rughoogte. Optioneel bij deze Yanos bureaustoel is de hoogte en diepte verstelbare lendesteun. Afmetingen van de Yanos Net bureaustoel zijn 74bx74dx105-127h cm. Daarnaast is deze stoel in meerdere kleuren te bestellen, waaronder zwart, geel, blauw, rood en oranje. Ook dit is een bureaustoel van een iets hogere prijsklasse dan de andere 4 best geteste bureaustoelen uit deze lijst, maar zeker niet minder in kwaliteit.

   Bekijk de #5 bureaustoel van 2021:
   Girsberger Arbo Bureaustoel Yanos Net

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels