Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Bedrijven kiezen massaal voor kunstkerstbomen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Bedrijven kiezen massaal voor kunstkerstbomen

Er zijn nog maar weinig bedrijven die kiezen voor een echte kerstboom in het kantoorpand. De vraag naar echte bomen is minimaal geworden. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een kunstkerstboom. Hierbij is de brandveiligheid wellicht wel de voornaamste reden.

Kunstkerstbomen zijn doorgaans geïmpregneerd en voldoen daarmee aan de eisen op het gebied van brandveiligheid. Ook hoeft u kunstkerstbomen uiteraard geen water te geven. Hierdoor vragen ze veel minder onderhoud. Een echte kerstboom zorgt voor rommel, zoals naalden en hars. Ook zijn geen twee bomen hetzelfde. En het laatste, maar zeker niet het onbelangrijkste punt, is dat u slechts éénmalig de uitgaven heeft. U schaft een kunstkerstboom éénmalig aan en vervolgens heeft u er jaren plezier van.

N9420 N9419

Kerstbomen zijn een mooie en sfeervolle decoratie voor op kantoor. Hiermee is het eenvoudig om een kantine, kantoorruimte, entree en/of showroom sfeervol aan te kleden. Ook Inofec heeft een tweetal kunstkerstbomen tijdelijk aan haar assortiment toegevoegd. Het aanbrengen van decoratieve elementen zorgt voor een goede uitstraling in uw bedrijf. Dit werkt motivererend voor medewerkers en komt prettig over bij de klanten. Dus als je er in de Decembermaand ook voor wilt zorgen dat je bedrijf er sfeervol uitziet? Neem dan eens een kijkje bij de kunstkerstbomen.

Bron: Facilitair & Gebouwbeheer

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels