Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

ARBO bureaustoelen, een verantwoorde keuze

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
ARBO bureaustoelen, een verantwoorde keuze

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bureaustoel zijn de prijs en het zitcomfort waarschijnlijk de belangrijkste criteria waarop je jouw keuze baseert. De bureaustoel moet immers voldoende en goede steun aan je lichaam bieden. Zeker wanneer je de gehele dag gebruik maakt van je bureaustoel, is het aan te raden om een bureaustoel aan te schaffen die verschillende instelmogelijkheden biedt. In dat geval zijn ARBO bureaustoelen een verantwoorde keuze.

Inofec Kantoormeubelen biedt een breed assortiment bureaustoelen aan, waaronder een ruime collectie aan ARBO bureaustoelen. Deze bureaustoelen zijn onder meer voorzien van instelbare zithoogte, instelbare zitdiepte, verstelbare rughoogte, verstelbare armleggers en synchroonmechaniek met gewichtsinstelling. Dankzij deze opties kun je de bureaustoel geheel naar jouw eigen wensen instellen, zodat je lichaam op alle belangrijke punten de juiste ondersteuning krijgt. Momenteel heeft Inofec Kantoormeubelen in het kader van de RSI maand een vijftal ARBO bureaustoelen in de aanbieding. De ARBO bureaustoel InoPro II kost momenteel slechts €149,00. Eén van de populairste modellen bureaustoelen is de bureaustoel Raya die nu €199,50 kost. Ook de bureaustoel NPR Inofec is momenteel extra voordelig geprijsd. Je betaalt nu maar €295,- voor deze stoel. Op de site van Inofec Kantoormeubelen vind je een volledig overzicht van alle ARBO bureaustoelen inclusief alle aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 27 maart 2013. Alle genoemde prijzen zijn overigens exclusief BTW.

Vind je het lastig om online op basis van de kenmerken een bureaustoel aan te schaffen, dan biedt Inofec Kantoormeubelen tevens de mogelijkheid om een bureaustoel voor de duur van 2 weken uit te proberen. Zodoende heb je de gelegenheid om de stoel in je eigen omgeving uit te proberen. Bovendien kunnen je collega’s de bureaustoel ook uitproberen. Bevalt de stoel, dan bestel je eenvoudig het aantal benodigde ARBO bureaustoelen via de online webshop. Binnen slechts 10 werkdagen beschik je al over je nieuwe bureaustoelen.

 
 

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels