Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

ARBO bureaustoel Raya

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
ARBO bureaustoel Raya

De ARBO bureaustoel Raya is de best presterende stoel binnen het assortiment van Inofec Kantoormeubelen. Deze ergonomische ARBO bureaustoel is namelijk voorzien van vele opties waardoor je de stoel geheel naar eigen wens en gebruik in kunt stellen. Dankzij deze ruime instelmogelijkheden voldoet de stoel aan de norm NEN-EN 1335.

De norm NEN-EN 1335 heeft betrekking op de volgende 3 onderwerpen:

- Eisen en Afmetingen

- Beproevingsmethoden

- Meetmethodieken

Deze norm is bedoeld om minimumeisen (en deels ook maximumeisen) te stellen aan bureaustoelen die binnen de Europese Unie worden verkocht. De meest in het oog springende maten hebben betrekking op de zithoogte, de zitdiepte, de verstelmogelijkheden van de armleggers en de maatvoeringen van de rug- en zitschalen. Voor Nederland is TNO het instituut dat het merendeel van de aangeboden bureaustoelen keurt die op de Nederlandse markt worden verkocht. Van de goedgekeurde bureaustoelen worden een goedkeuringscertificaat verstrekt dat de klant een waarborg geeft een goedgekeurde bureaustoel te hebben gekocht volgens de norm NEN-EN 1335.

De bureaustoel Raya mag tot goedgekeurde ARBO bureaustoel worden bestempeld dankzij de volgende ergonomische eigenschappen:

- In hoogte verstelbare rugleuning

- In hoogte verstelbare armleggers

- Synchroonmechaniek met gewichtsafhankelijke instelling

- Instelbare zitdiepte

Naast de ergonomische kwaliteiten heeft deze ARBO stoel ook een ontwerp van uitzonderlijke klasse. Met name de fraai vormgegeven rugleuning geeft deze bureaustoel een modern karakter. In combinatie met één van de vele frisse stofkleuren een absolute ARBO topper.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels