Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

ARBO bureaus als kantoorinrichting, verantwoord goedkoop

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
ARBO bureaus als kantoorinrichting, verantwoord goedkoop

Ongeveer 1,5 jaar geleden introduceerde Inofec Kantoormeubelen de kantoormeubellijn InoSmart. Kantoormeubelen die compleet voorzien in de behoefte van iedere ondernemer of facilitair manager vanwege de eenvoud en de uniek lage prijs. Alle bureaus zijn volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Dat de moderne uitstraling in combinatie met de uniek lage prijs en de complete service van Inofec veel managers aanspreekt is intussen wel bewezen. Zo heeft Whirlpool Nederland BV gekozen voor deze kantoormeubelen, maar ook Allerzorg en ZTE Netherlands kozen voor de bureaus en bureaustoelen van InoSmart.

Een strak en modern design tegen de laagste prijs, dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de kantoormeubelen. Om iedere kantoorinrichting te kunnen maken met bureaus die deel uit maken van InoSmart lijn, is er gewerkt met rechte vormen die onderling goed te combineren zijn. De twee kleuren van de onderstellen van de bureaus en de drie kleuren topbladen geven de mogelijkheid een kleurcombinatie te kiezen die perfect bij het bestaande interieur past binnen alle kantoren. Door alleen al de kantoormeubelen te vervangen krijgt men een compleet nieuwe uitstraling van het kantoor.

Alle bureaus kunnen gecombineerd worden met roldeurkasten en ladeblokken die dezelfde kleur hebben als het onderstel van de bureaus. Als bureaustoelen zijn vrij te combineren, maar als standaard bureaustoel is gekozen voor de ARBO bureaustoel Raya. Deze is volledig goedgekeurd volgens de norm NEN 1335 en leverbaar in 6 moderne kleuren om ook op die manier kleur te brengen in de complete kantoorinrichting.

Vergaderen
Ook voorziet de InoSmart lijn in vergadertafels en vergaderstoelen. Net als voor de bureaus is ook voor de vergadertafels de kleurkeuze te maken uit een wit of aluminium onderstel met een donker of licht topblad. De vergaderstoelen Komo zijn uitgevoerd met een modern chromen onderstel en leverbaar in dezelfde stofkleuren als de ARBO bureaustoel Raya.

Vergaderen in stijl van de rest van de kantoormeubelen geeft rust en wordt daardoor effectiever.

Snelle levering
Buiten de enorm scherpe en goede prijs en het moderne design, dat ook nog eens goedgekeurd is volgens alle belangrijke keuringen zoals de normen die voorschrijven, zijn deze kantoormeubelen ook nog eens erg snel leverbaar. Vanuit voorraad levert Inofec complete projecten binnen 10 werkdagen uit. Niet alleen het leveren, maar ook alle andere voordelen, zoals het installeren en verwijderen van alle verpakkingsmaterialen, zit allemaal bij de scherpe prijs inbegrepen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels