Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Alsnog in de schoolbanken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Alsnog in de schoolbanken

Op dinsdag 3 april 2012 heeft een klas uit het 2e leerjaar in de opleiding voor directiesecretaresse van het Zoomvliet College te Roosendaal (onderdeel van ROC West Brabant) ons bedrijf bezocht. Graag wilden 15 enthousiaste dames samen met hun docent eens een kijkje achter de schermen nemen en de nodige vragen stellen hoe Inofec met bepaalde situaties, problemen en kansen omgaat.

<!#more#>

Een goede voorbereiding blijkt het halve werk. Na een korte introductie over Inofec kwamen al snel vele vragen naar voren. Gevarieerd van assortiment, zoals bureau’s, bureaustoelen en schoolmeubelen tot aan de afdelingen en functies zoals Inofec ze kent. Gedurende het gesprek kwamen er steeds meer vragen die één op één besproken zijn.

Tijdens de rondleiding is deze enthousiaste groep meiden de schoolbanken nog even ingedoken. Het assortiment werd leuk ontvangen met natuurlijk de opmerking “ahh wat lief” bij het zien van ons kleinste model schoolstoel Zeta. Na een leuke groepsfoto zijn we langs het directiemeubilair gelopen, waar de interesse vanuit hun opleiding uiteraard groot was.

Bij het afscheid nemen werd ik door de dames aangenaam verrast met een mooie bos bloemen en een pakketje met daarin de nodige chocolade paaseitjes. Daar heeft Inofec een tas met daarin een catalogus en de nodige Inofec gadgets tegenover gesteld. We twijfelen er niet aan dat alles goed gebruikt zal gaan worden.

ROC West Brabant:
Inofec kantoormeubelen is al jaren lang een belangrijke leverancier van ROC West Brabant. Zo zijn er al vele leuke projecten gezamenlijk afgerond, waaronder ook het Johan Cruijff College te Roosendaal. We zijn blij dat we op deze manier weer eens iets extra’s konden doen voor deze relatie.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels