Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Actief zitten in uw kantoor met stoelen van Aeris

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Actief zitten in uw kantoor met stoelen van Aeris

Ergonomie wordt steeds belangrijker op kantoor. Wanneer u gedurende 5 dagen per week 8 uur per dag gebruik maakt van een bureaustoel, dan kan dit mogelijk tot lichamelijke klachten leiden. Veel voorkomende klachten zijn rugpijn, cardiovasculaire problemen en overwicht. Wat deze problemen kan verhelpen, is door meer te bewegen op kantoor. Dat kan door regelmatig te lopen, maar dat kan ook op een stoel. Aeris heeft dit probleem serieus genomen en heeft zodoende de Swopper ontworpen.

Swopper stoelen

Conventionele zitconcepten kunnen niet veel tegenstand bieden tegen het gebrek aan beweging op kantoor. Zij kunnen zorgen voor klachten aan bijvoorbeeld rug en nek. De Swopper is de oplossing tegen bijvoorbeeld lage rugpijn. Deze actieve stoel is zo ontworpen dat u altijd een actieve houding moet aannemen. Het unieke 3D-ergonomie concept zorgt ervoor dat u altijd in beweging bent op een Swopper. Tevens zorgt de Swopper stoel ervoor dat u altijd met een rechte rug werkt. Bij een bureaustoel buigt u al snel naar voren, waardoor u een kromme rug krijgt en dit leidt tot extra belasting in uw onderrug.

De Swopper is in diverse uitvoeringen leverbaar. De goedkoopste Swopper is de Standaard. Deze is uitgevoerd met een zwarte stoffering. Andere modellen van de Swopper zijn de Titan, Classic, Air, Platzhirsch, Zadel en voor de kinderen is er de Swoppster. Iedere uitvoering is voorzien van een andere stoffering en deze stoffering is weer in meerdere kleuren te bestellen.

Muvman

Aeris heeft ook een oplossing gevonden voor staand werken. Staand werken is gezond, maar een hele dag staand werken kan ook vermoeiend zijn. U gaat dan misschien naar voren buigen, waardoor u met een kromme rug werkt. Een oplossing voor dit probleem is de Muvman. Deze zit-stahulp werkt exact hetzelfde als de Swopper. De Muvman zorgt er ook voor dat u bij elke beweging een rechte rug houdt. De Muvman is in meerdere kleuren leverbaar.

3Dee

De 3Dee lijkt op een bureaustoel, maar werkt exact hetzelfde als de Swopper. De 3Dee is voorzien van een ergonomische rug en biedt u steun als u zoekt naar ontspanning. Maar deze rug beperkt niet uw bewegingsvrijheid. De 3Dee is leverbaar in meerdere kleuren stoffering en kan ook volledig bekleed worden met leer.

Contact

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels