Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Accessoires maken je werkplek compleet

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Accessoires maken je werkplek compleet

Een werkplek bestaat hoofdzakelijk uit een bureautafel, een bureaustoel en een ladeblok en/of archiefkast. Maar je maakt je werkplek pas echt compleet door het gebruik van accessoires. Niets is zo hinderlijk als een berg kabels op je bureau. Door een kabeldoorvoer in het bureaublad aan te brengen en een kabelgoot onder het bureau te monteren kun je dit netjes wegwerken.

Ook is het mogelijk om je bureau uit te rusten met een desk dock. Zodoende heb je direct stroomaansluiting en datapoorten tot je beschikking. Zeker wanneer je veelvuldig gebruik maakt van een laptop is dit handig. Je laptop plaats je dan weer op een laptopstandaard waarbij je een los toetsenbord op je laptop aansluit. Hiermee voorkom je eventuele nek- en rugklachten door een verkeerde werkhouding.

Een papierbak naast je bureau is uiteraard ook onmisbaar. Vertrouwelijke documenten gooi je echter niet zomaar in een papierbak. Kies in dat geval voor een papiervernietiger. Deze vernietigt je documenten tot kleine snippers. Er zijn zelfs papiervernietigers die ook CD’s en DVD’s kunnen vernietigen.

Wanneer je je werkplek gaat inrichten of samenstellen, is het dus goed om vooraf te bedenken waar je gebruik van wilt maken. Zo bepaal je eenvoudig alle benodigde accessoires en maak je je werkplek compleet.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels