Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

9 tips om productief thuis te werken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
9 tips om productief thuis te werken

Steeds meer mensen werken vaker thuis in plaats van op kantoor. Ideaal als je even iets belangrijks af wil maken en niet gestoord wil worden door collega’s. Dit zijn 9 tips om zo productief mogelijk thuis te werken.

Wist je dat rood de beste kleur is voor je bureaubladachtergrond? En dat blauwe tinten je helpen bij creatieve taken? Het zou ook werken om de temperatuur van je verwarming een stuk hoger te zetten. Hierdoor zou je ook productiever gaan werken.

Meubels

Als je productief wil werken, is het natuurlijk ook belangrijk om de juiste meubels aan te schaffen. Werken op de bank is niet de ideale werkhouding, dus is het belangrijk om een goede bureaustoel aan te schaffen en deze op de juiste manier voor jou in te stellen. Daarnaast is het ook belangrijk om aan een bureau te werken die op de goede hoogte voor jou staat ingesteld.

Muziek

De een houdt er wel van en de ander totaal niet: muziek luisteren tijdens het werken. Er wordt wel geadviseerd om muziek zacht op de achtergrond te laten staan, als creatieve stimulans. Je prestatievermogen kan in je hersenen gestimuleerd worden als je lichte achtergrondgeluiden hoort.

Planten

Investeer in groen! Vele onderzoeken hebben aangetoond dat planten goed zijn voor je concentratie, maar ook zorgen voor een luchtzuiverende werking. Ook zou je minder stress hebben door meer groen op kantoor en voorkom je moeheid.

productief-thuis-werken

Bron: Made

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels