Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

6 tips om je kantoor stijlvol in te richten

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
6 tips om je kantoor stijlvol in te richten

Bent u op zoek naar inspiratie en tips voor een stijlvolle kantoorinrichting? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Welke meubelen mogen niet ontbreken in je kantoor? We geven je graag tips om je kantoor stijlvol in te richten.

1. Daglicht

Daglicht is niet alleen belangrijk voor de concentratie, maar een modern kantoor heeft ook heel veel licht. Bovendien oogt een ruimte veel groter als er lekker veel licht is. Richt het kantoor in met veel wit- en grijstinten en je hebt al gauw een super modern kantoor te pakken.

2. Flex werkplekken

Een modern kantoor zou geen modern en stijlvol kantoor zijn als er geen flexwerkplekken zijn. Natuurlijk kun je een aantal vaste werkplekken aanstellen, maar voor freelancers kun je bijvoorbeeld een eiland maken waar iedereen plaats kan nemen. Probeer creatief met de plekken om te gaan.

3. Verlichting

Ook verlichting is erg belangrijk. Kies je voor warm of koud licht? Ook sfeerverlichting mag niet ontbreken. Kies voor een paar stijlvolle lampen voor op de bureau’s. TL-licht is sowieso niet fijn om in te werken en ziet er bovendien ook niet stijlvol uit.

4. Ruimte en openheid

Niemand houdt ervan om in een kantoor te werken waar alles hutjemutje op elkaar is gebouwd. Het is fijn om in een open ruimte te werken aan een groot bureau. Vroeger werden kantoren ingedeeld in hokjes, maar tegenwoordig is dat (gelukkig) wel anders.

5. Gave meubels

Wil je het kantoor volledig modern en stijlvol inrichten? Dan kunnen stijlvolle meubels natuurlijk niet ontbreken. Kies voor mooie bureaustoelen, bureau’s en stijlvolle poefjes die anders zijn dan standaard kantoormeubelen. Bij Inofec ben je hiervoor aan het juiste adres!

6. Kleuren

Kleuren zijn erg belangrijk voor op kantoor. Kies voor een hippe gekleurde muur of houd alles strak met wit, grijs en blauw. Probeer een basis aan te houden en maak er geen bonte kermis van, want dat leidt alleen maar af.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels