Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 tips voor de indeling van een kantoorruimte

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 tips voor de indeling van een kantoorruimte

De indeling van een kantoorruimte is erg belangrijk voor de productiviteit. Er zijn allerlei dingen waar je aan moet denken bij de indeling van een kantoorruimte. Wij geven tips!

1. Daglicht

Daglicht is erg belangrijk. Het is goed voor de nachtrust en je bent beter geconcentreerd als je werkt in daglicht. Zorg ervoor dat de kijkrichting van je bureau parallel is aan het raam. Zo valt het zonlicht niet op je beeldscherm en kijk je ook niet tegen de zon in.

2. Afmetingen

Een te grote of een te kleine werkruimte kan onhandig en inefficiënt zijn. Als er te veel mensen werken, is er te weinig plek en te veel rumoer, maar als er een te grote ruimte is, moeten mensen lange afstanden afleggen om met elkaar te overleggen en zijn werkzaamheden als kopiëren minder productief. Zorg er dus voor dat het kantoor de goede afmetingen heeft.

3. Vergaderruimtes

Zorg ervoor dat er vergaderruimtes zijn waar mensen kunnen telefoneren en overleggen met elkaar. Niets is zo vervelend als te veel geluidsoverlast op de werkvloer. Soms moeten er ook belangrijke zaken besproken worden waar niet iedereen van hoeft mee te genieten. In afgesloten vergaderruimtes kunnen bovendien ook klanten ontvangen worden of vergaderingen gehouden worden.

4. Kantine

Een plek waar het personeel de mogelijkheid heeft om te pauzeren is erg prettig. Er hoeft niet veel te staan, als het personeel maar met elkaar kan lunchen. Dit bevordert de werksfeer en het onderlinge contact.

5. Receptiebalie

Een groter bedrijf heeft ook een receptiebalie nodig om klanten te ontvangen. De eerste indruk van een klant van je bedrijf is bepalend voor wat mensen denken van het bedrijf en van de werknemers. De uitstraling van het bedrijf wordt bepaald door de locatie, het gebouw, maar ook door de receptie. Is er een goede receptiebalie in jouw bedrijf dat representatief is voor de rest van het bedrijf?

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels