Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 tips om relaxt de feestdagen in te gaan op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 tips om relaxt de feestdagen in te gaan op kantoor

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat er weer een heleboel vrije dagen aankomen. Voor veel mensen betekent dit: stress! Misschien krijg je niet al je werk af voordat de kerstdagen beginnen. Hier een aantal tips om de feestdagen zo relaxt mogelijk in te gaan als je een kantoorbaan hebt.

1. Prioriteiten stellen

Stel prioriteiten. Welke klus moet als eerst af? En welke mails moeten nog voor de kerst beantwoord worden? Maak een lijstje voor jezelf, zou houd je het ook overzichtelijk. Streep je taken af zodra je ze gedaan hebt en zo blijft het in je hoofd ook rustig.

2. Productiviteit loont

Doordat je prioriteiten stelt, kun je waarschijnlijk al een stuk productiever werken. In dit artikel lees je hoe je productiever thuis kunt werken. Zorg ervoor dat je geen dingen doet die je eigenlijk niet hoeft te doen, maar maak af wat je écht wilde doen.

3. Out of office

Stel je out of office in! Zijn er toevallig nog mensen aan het werk, dan weten ze dat jij er in ieder geval niet bent. Vermeld ook duidelijk wanneer je weer wel bereikbaar en aanwezig bent.

4. Kerstinkopen doen

Zorg dat je je kerstinkopen al op tijd gedaan hebt, zodat je die niet op het laatste moment moet doen. Niets zo vervelend als lange wachtrijen bij de supermarkt en dat je last minute nog al je kerstcadeaus moet kopen. Ben op je voorwerk!

5. Relax!

De eerste tip lijkt makkelijker dan hij misschien is, maar: relax! Heel Nederland heeft vrij, dus dat ene klusje dat kan wel wachten tot na Kerstmis of zelfs na oud en nieuw. Op ieder kantoor is er een beetje chaos, dus het is geen drama als jij niet alles tip top in orde hebt. En geniet er ook van dat je een paar dagen vrij hebt. Het is maar een keer in het jaar kerst!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels