Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 tips: inbox opruimen in het nieuwe jaar

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 tips: inbox opruimen in het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat je met een schone lei kunt beginnen. En het liefst ook een lege en opgeruimde inbox! Met deze tips kun je het aantal berichten in je inbox beperken, zonder dat je waardevolle informatie weggooit!

Het opruimen van je inbox is een lastig klusje, zeker als je inbox bijna vol is. Welke berichten heb je écht nodig en welke kunnen eigenlijk wel weg?

1. Datum

Stel voor jezelf een datum. Zeg bijvoorbeeld tegen jezelf: alle berichten ouder dan een jaar in je inbox moeten weg. Neem die mailtjes goed onder de loep en ben streng. Als het echt relevante informatie is, moet je het natuurlijk niet weggooien, maar als het een onzin mailtje is: weg ermee!

2. Bijlagen

Inbox bijna vol? Ga dan op zoek naar de berichten met grote bijlagen. Deze nemen namelijk veel plek in in je inbox. Kan het mailtje weg? Gooi hem dan in de prullenbak.

3. Bestanden bewaren

Wil je grote bijlagen bewaren? Sla deze bestanden dan op in een mapje op de computer. De oplossing is zo simpel, maar we denken er eigenlijk nooit aan.

4. Sorteren

Wil je ervoor zorgen dat je mailtjes altijd netjes geordend zijn als ze binnenkomen en dit helse klusje van heel je mailbox opruimen niet nog eens doen? Zorg er dan voor dat je je mailtjes altijd sorteert als ze binnenkomen. Moeten ze in een bepaald mapje? Of kan het mailtje ook verplaatst worden naar de prullenbak? Laat geen één mailtje staan om later nog iets mee te doen, maar doe het direct. Dat scheelt je zoveel tijd!

5. Leeg prullenbak

Als het goed is heb je je hele inbox nu netjes opgeruimd, behalve je prullenbak. Leeg deze ook om de zoveel tijd, dat scheelt weer ruimte in je mailprogramma.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels