Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 redenen om nú een zit-sta-bureau te kopen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 redenen om nú een zit-sta-bureau te kopen

Je ziet ze steeds vaker in een zakelijke omgeving: het zit-sta-bureau. Maar waarom zou je aan zo'n bureau werken? Wij geven je maar liefst 5 redenen!

Je ziet ze steeds vaker in een zakelijke omgeving: het zit-sta-bureau. Aan dit verstelbare bureau kun je niet alleen zittend, maar ook staand werken. Met één druk op de knop stel je de gewenste hoogte van je bureaublad in en kun je aan de slag. Maar waarom zou je aan een sta-zit-bureau werken in plaats van aan een gewoon bureau? Wij geven je maar liefst 5 redenen!
 

1. Je beweegt meer

Dit had je zelf waarschijnlijk ook al bedacht: wanneer je afwisselend zittend en staand werkt beweeg je meer. Nederlanders zitten iedere dag maar liefst gemiddeld 8,7 uur! Onder hoogopgeleiden is het aantal zituren op een doordeweekse dag zelfs 10,1 uur! Dit blijkt uit de Leefstijlmonitor 2015 waar onder andere het RIVM en CBS onderzoek voor hebben uitgevoerd. Met een zit-sta-bureau op de werkplek zorg je ervoor dat je minder uren op een dag zit.

2. Het is beter voor je gezondheid

Misschien vind je dat je zelf al voldoende beweegt. Je gaat immers 3 avonden in de week naar de sportschool of de voetbalclub. Toch blijkt dat niet voldoende voor je gezondheid. Sterker nog, langdurig zitten is net zo slecht voor het lichaam als roken. En met 3 keer in de week sporten kun je dat slechte effect niet verminderen. Het enige wat je kunt doen, is het zitten vaker afwisselen met staan. Laat dat nou het makkelijkst gaan met een zit-sta-bureau op de werkplek!

3. Een zit-sta-bureau biedt meer flexibiliteit

Achter een gewoon bureau kun je alleen zittend werken en achter een sta-bureau alleen staand. Een zit-sta-bureau geeft je de vrijheid om te werken op de manier die jij wil. Moet je je even focussen op een belangrijk voorstel? Dan ga je achter je zit-sta-bureau zitten. Wil je juist even vlot wat mail wegwerken? Dan is staand werken een betere optie. Je kunt het zit-sta-bureau zo vaak van hoogte wisselen als jij wil!

4. Je werkt productiever en efficiënter

Door de vrijheid die een sta-zit-bureau biedt, stijgt je productiviteit. Wanneer je merkt dat je gedachten afdwalen, zet je gewoon je bureau even omhoog om staand te werken. Staand werken en indutten is namelijk haast een onmogelijke combinatie. Bovendien blijkt het dat mensen staand efficiënter werken. Misschien wel omdat ze graag snel weer willen gaan zitten? Wat het ook is: je zult merken dat je makkelijker en sneller werk verzet achter een sta-zit-bureau!

5. Een sta-zit-bureau voor innovatie

Dit had je misschien niet zien aankomen, maar sta-zit-bureaus zorgen vaak voor meer innovatieve ideeën op de werkplek. Dat komt door de flexibiliteit en afwisseling die bij een zit-sta-werkplek komt kijken. Hierdoor bekijk je de wereld letterlijk steeds vanuit een ander perspectief, waardoor eerder nieuwe ideeën ontstaan. Dit is niet alleen goed voor de innovatie, maar ook voor de creativiteit binnen een bedrijf!

Zit-sta-bureaus koop je bij Inofec Kantoormeubelen

Zit-sta-bureaus bieden een hoop voordelen ten opzichte van gewone bureaus. Ze zorgen voor fittere, gezondere en productievere medewerkers. Dit resulteert uiteindelijk ook in kostenbesparingen aan de kant van de werkgever. Benieuwd naar zit-sta-bureaus voor op uw kantoor? Neem vrijblijvend contact op met Inofec Kantoormeubelen voor meer informatie! Of kom langs in een van onze showrooms in Roosendaal of Alphen aan den Rijn en test zelf een zit-sta-bureau! Ook zonder afspraak ben je bij ons van harte welkom!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels