Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 minuutjes ontspannende yoga vanuit je bureaustoel

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 minuutjes ontspannende yoga vanuit je bureaustoel

Yoga staat misschien niet bekend als meest spannende, of juist inspannende, hobby, maar toch is yoga heel goed voor het menselijk lichaam. Wat je in feite doet met yoga, is lichaam en geest weer even in balans brengen. Yoga geeft je namelijk kracht en energie, én een ontspannen en prettig gevoel. En dat kan je soms tijdens kantooruren ook wel even gebruiken. Bijvoorbeeld in de middag, als je het druk hebt gehad, en eigenlijk nog veel moet doen. Dan wil je wel eens even lekker ontspannen, maar kan ook weer niet te lang van je bureau weg. Dan zou een paar minuten ‘kantoor-yoga’ wel prettig zijn!

En nee, je hebt niet altijd een yogamatje nodig voor ontspannende oefeningen, dat kan namelijk ook gewoon vanuit je bureaustoel! Of eigenlijk vanuit iedere stoel. De Hawaiiaanse yoga-expert Tamal Dodge laat je zien dat je zittend op een stoel ook al een eind komt.

 

Filmpje bekeken? Het is eigenlijk heel simpel. En het werkt echt!

Dus als je even een paar minuten over hebt, en samen met je collega’s wilt ontspannen, zet dan het filmpje van Tamal Dodge aan. Bijvoorbeeld net na de lunchpauze in de kantine, of gewoon ’s middags om een uur of drie, als iedereen op kantoor een dipje heeft. Oh en dames, let er wel op dat je gepaste kleding draagt. Met rokjes en diepe decolletés is dit niet aan te raden…

Vertel wel even tegen andere collega’s die niet meedoen, wat je van plan bent. Want anders ziet het er een beetje vreemd uit, als die stretchende collega’s om je heen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment