Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 manieren om je kantoor gezelliger te maken

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 manieren om je kantoor gezelliger te maken

Niet ieder kantoor is even gezellig, maar een inspirerende werkplek doet veel voor je concentratie. Bovendien is het veel leuker om in een gezellige ruimte te werken dan op een saai en kil kantoor.

Niet ieder kantoor kan zo zijn als de kantoren van Google, Starbucks of Apple, maar het kan een goede optie zijn om je werkplek een nieuwe look te geven voor meer inspiratie en gezelligheid.

1. Kleur

Een makkelijke manier om je kantoor op te vrolijken is om meer kleur te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om muren te schilderen, schilderijen op te hangen of gebruik te maken van kleurrijke meubels, zoals bureaustoelen, leuke poefjes of vergaderstoelen. Benieuwd welke kleuren je kunt gebruiken op kantoor? Lees hier alles over de kleuren groen en blauw, geel en grijs of rood en oranje.

2. Planten en bloemen

Wist je dat planten voor minder stress zorgen op kantoor?Planten zorgen natuurlijk voor meer zuurstof in de lucht, en hoe zuurstofrijker de lucht is, hoe beter mensen kunnen werken. Bloemen en planten op kantoor zorgen voor wat meer onderhoud en aandacht, maar je krijgt er wel veel voor terug. Het staat stukken gezelliger en het heeft ook wel wat om samen met je collega’s de planten te verzorgen, toch? De beste planten voor op de werkplek zijn de livistona, de yucca jewel en de vingerplant.

3. Inspirerende plekken

Bij Google vergaderen ze in hangmatten, loopt er een glijbaan van de kantine naar de hal, kun je vergaderen in grappige iglo-hokjes, in een retro caravan of in een vergaderzaal die lijkt op een botanische tuin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt bij Google gedaan. Zorg ervoor dat er ook zo’n soort ruimte in jouw kantoor komt! Dat zullen de werknemers heel leuk vinden. Denk out of the box en doe inspiratie op bij Google, want zij kunnen er wat van! Zo zijn de treinbanken al heel leuk om in uw kantoor te zetten bijvoorbeeld.

4. Ontspanning

Als je de hele dag achter de computer zit, is het wel lekker om eventjes te ontspannen tussendoor. En hoe kan dat nu beter als met een potje tafelvoetbal, tafeltennis of flipperkasten? Een competitieve strijd is bovendien ook nog eens bevordelijk voor de onderlinge sfeer en het zorgt voor wat meer ontspannenheid binnen het kantoor.

5. VrijMiBo

Je kunt het op kantoor gezellig maken door dingen aan het interieur toe te voegen, maar wat dacht je van de sfeer op kantoor? Die is ook hartstikke belangrijk. Zorg ervoor dat er een vrijdagmiddagborrel georganiseerd wordt, als die er nog niet is. Zo kun je ook in contact komen met mensen van andere afdelingen en kun je eens over wat anders praten dan alleen het werk!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels