Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 leuke gadgets voor op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 leuke gadgets voor op kantoor

In de 2e editie van ons magazine ‘Uw Kantoor’ draaide alles om zitten. Je kon onder meer een stuk lezen over de evolutie van de (bureau)stoel en ook alle ins en outs rondom ergonomie en bureaustoelen werden uitgelicht. Daarom hebben we hebben vijf leuke gadgets voor je geselecteerd gerelateerd aan het thema zitten.

LUMOback
Naast de stappenteller en het meten van de verbranding van calorieën, helpt de LUMOback je aan de juiste zithouding. De sensor in het midden trilt zodra je een verkeerde houding aanneemt en kun je je houding direct verbeteren.

Prijs: $ 149,95
www.lumobodytech.com

everychair

Everychair
Even lekker chillen in een comfortabele stoel, muziek op de achtergrond, drankje erbij én je favoriete tijdschriften en boeken bij de hand. Het kan allemaal met de EVERYCHAIR. Zowel voor binnen als voor buiten.

Prijs: £ 49,99
www.amazon.com

Philips ErgoSensor-monitor
De innovatieve technologie in deze monitor is in staat om gebruikersgedrag waar te nemen en te meten, en geeft daarbij corrigerende feedback over de optimale kijkafstand, een ergonomische nekpositie en pauzemomenten.

Prijs: € 300,-
www.ergosensormonitor.com

quicksit

Quicksit
Een 100% gerecyclede plastic stoel, die je ook nog kunt opvouwen. Deze stoel neemt opgevouwen weinig plaats in, ideaal dus voor in de tuin, op de camping, voor festivals of feestjes. De Quicksit is ook nog lichtgewicht: slechts 1,4 kg.

Prijs: € 17,95
www.amazon.com

hoodini-chair-wearvk

Hoodini Chair Wear
Jezelf even lekker terugtrekken in een drukke kantooromgeving doe je met de Hoodini Chair Wear. Deze sleeve doe je over je bureaustoel heen, en zet de Hoodini op. En het is ook nog lekker warm!

Prijs: op aanvraag
www.bernotat.eu

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels