Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 leuke gadgets gerelateerd aan akoestiek

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 leuke gadgets gerelateerd aan akoestiek

In de 3e editie van ons magazine ‘Uw Kantoor’ draaide alles om akoestiek. Je kon onder meer 5 redenen lezen waarom een goede akoestiek zo belangrijk is en tevens gaven we je 10 tips om geluidsoverlast te beperken. In het verlengde van het thema akoestiek hebben we vijf leuke gadgets voor je geselecteerd.

Ginkgo Tree akoestische panelen
De Ginkgo Tree is een heilige boom in Japan, omdat deze de atoombom van 1945 overleefde. Als symbool voor hoop vormt deze boom de inspiratiebron voor deze akoestische panelen van ontwerpbureau Blå Station. Leverbaar in diverse kleuren.

Prijs: op aanvraag
www.blastation.se

Ficus

Ficus Benjamina
Ook planten kunnen geluid absorberen en daardoor geluidsoverlast met wel 5 decibel verminderen. De Ficus Benjamina is de beste geluidsabsorberende plant. Ideaal in een ruimte met veel beton en marmer.

Prijs: € 24,95
www.tuinflora.com

I can’t hear you
Heb je last van je collega’s, en is er geen manier om even in stilte te werken, gebruik dan oordopjes. Die zijn er in alle soorten in maten, maar met deze I can’t hear you-oordopjes laat je meteen zien dat je de ander niet kunt horen.

Prijs: € 44,-
www.weekendmarket.nl

Phonebox
Vanaf nu stuur je een luidruchtig bellende collega naar de telefooncel. De ‘phonebox’ is gemaakt van akoestisch materiaal, waardoor het geluid geabsorbeerd wordt. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Prijs: op aanvraag
www.prooff.com

Woody Wood vloerkleed
Een vloerkleed kan er ook voor zorgen dat geluid niet langer rond kaatst in een ruimte, en daarmee overlast veroorzaakt. Met het Woody Wood zorg je ervoor dat geluid opgevangen worden en je haalt ook nog een beetje natuur naar binnen.

Prijs: vanaf € 345,-
www.laviejolie.com

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels