Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 handige tools voor thuiswerkers

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 handige tools voor thuiswerkers

Steeds meer mensen werken regelmatig thuis. Dat is natuurlijk heel handig, maar aan de andere kant mis je soms ook dingen die op kantoor gebeuren. Dit zijn vijf handige tools voor mensen die thuiswerken!

1. Wunderlist
Hoe fijn lijstjes maken op papier ook is, soms is het heel handig om digitale to-do-lijstjes te hebben. Helemaal voor thuiswerkers die gedeelde taken met collega’s moet doen. Wunderlist is een ideale app om dagelijkse activiteiten te beheren en te delen. Super handig voor teamprojecten en om het overzicht te bewaren wat je nog moet doen. Je kunt de app installeren op je computer, maar ook op je smartphone!

2. WeTransfer
Ook WeTransfer mag niet ontbreken in dit lijstje. We kennen het allemaal wel, maar het is de ontdekking van de eeuw. Via WeTransfer kun je bestanden naar elkaar sturen die te groot zijn voor je mail. Ideaal, want zo raakt je mailbox ook niet overvol. Je kunt tot 2GB uploaden en je kunt de bestanden per keer naar twintig mensen verzenden.

3. EverNote
Evernote is dé moderne werkplek dat met al je apparaten synchroniseert. Je kan overal aan het werk en productief blijven. Zo kun je notities en checklists maken, maar ook artikelen, foto’s en documenten ordenen en ideeën presenteren zonder slides te maken. Handig!

4. Trello
Ideaal als je in groepsverband of met klanten werkt op kantoor. Met Trello kun je lijstjes maken van ieder stadium van het project en je kunt klanten mee laten kijken in het proces. Wat moet er nog gedaan worden door wie? In één overzicht kun je het zien in Trello.

5. Google Hangouts
Als je thuis werkt, kun je natuurlijk geen real life gesprekken met elkaar voeren. Google Hangouts maakt dit heel gemakkelijk! Voer ‘real life’ videogesprekken met je collega’s op kantoor, klanten en leveranciers in een Google Hangout. Via computer, smartphone of tablet. Laat elkaar presentaties zien, en verstuur bestanden naar elkaar.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels