Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

5 handige gratis tools voor thuiswerkers

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
5 handige gratis tools voor thuiswerkers

Voor thuiswerkers zijn er tegenwoordig allerlei handige tools ontwikkeld die het thuiswerken nog gemakkelijker maken. We hebben er 5 voor je op een rijtje gezet.

Google Hangouts
Voer ‘real life’ videogesprekken met je collega’s op kantoor, klanten en leveranciers in een Google Hangout. Via computer, smartphone of tablet. Laat elkaar presentaties zien, en verstuur bestanden.

 

 Logo Pocket klein

Pocket: bewaar voor later
Stop artikelen, webpagina’s, video’s en tweets in een ‘pocket’ en bekijk ze op het moment dat jou goed uitkomt. Alles in je pocket is óók via de mobiele app terug te lezen, zelfs zonder internetverbinding.

Evernote
Het digitale notitieboekje voor op al je apparaten. Voeg documenten toe aan je notities, zoals geluid en beeld. Door te synchroniseren heb je op alle apparaten je aantekeningen bij de hand. Notities kunnen ook gedeeld worden met anderen.

 

Logo Wunderlist

Wunderlist: digitale to-do-list
Dé manier om dagelijkse activiteiten te beheren en te delen. Handig voor teamprojecten die een deadline moeten halen, en om het overzicht te bewaren van dingen die je nog moet doen.

WeTransfer
Voor het – volledig veilig – delen van grote bestanden, die niet via e-mail naar collega’s verstuurd kunnen worden. Tot maximaal 2 gigabyte naar maximaal 20 personen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels