Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

4Blue: helder en functioneel

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
4Blue: helder en functioneel

Via een relatie die zeer tevreden was over ons werk kwam groothandel 4Blue bij Inofec terecht. Een mooi compliment en een prettige start van deze samenwerking! Na een eerste ontmoeting in de Inofec showroom konden we snel aan de slag. Met de heldere visie van 4Blue hebben we passend meubilair geleverd voor het nieuwe hoofdkantoor. Wil je het resultaat bekijken? Lees dan verder in dit artikel.

4Blue

Bij 4Blue staat alles in het teken van zonne-energie. Het is dé groothandel in zonnestroomsystemen. Recent zijn ze verhuisd naar een groter pand in Wijchen, omdat ze letterlijk en figuurlijk ‘uit hun jasje groeide’. Met een architect zijn ze de inrichting van dit nieuwe pand gaan vormgeven. De bedrijfscultuur, die zij omschrijven als informeel, energiek en professioneel, moest hierin terugkomen. Toen kwam Inofec adviseur Laurence in beeld. In samenspraak met de architect is hij aan de slag gegaan met de inrichting.

 

Bij 4Blue heerst er een informele en energieke sfeer

 

Heldere visie

‘Omdat 4Blue samen met de architect al flink wat voorbereidend werk had verricht, was de visie duidelijk. Ze wisten precies wat ze wilden hebben. Wij hebben aan de hand van de wensen hier de best passende meubels bij gezocht. Dit bleek een match waardoor we snel aan de slag konden,’ legt Laurence uit.

 

In het voorstel van de architect waren deze zit-sta bureaus van Inofec al meegenomen

 

Functioneel hoofdkantoor

‘Het nieuwe hoofdkantoor moest vooral functioneel worden met de mogelijkheid tot groei. In het voorstel van de architect waren al een aantal zit-sta bureaus van Inofec meegenomen. Ook waren ze bij 4Blue erg enthousiast over de bureautafels van Tunaofis. Deze bureaus kunnen wij volledig op maat maken, waardoor ze precies binnen de stijl passen die ze voor ogen hadden,’ vertelt Laurence enthousiast.

 

‘Voor de bureaustoelen is gekozen voor de ergonomische NPR Net van Inofec en hebben ze zelf de perfecte vergaderstoelen samengesteld. Samen met onze partner hebben we 4Blue voorzien van het juiste advies op het gebied van kabelmanagement, waardoor alles tot in de puntjes netjes is afgewerkt,’ legt Laurence uit.

 

De bureautafels van Tunaofis passen precies bij de stijl die 4Blue voor ogen had

 

De ergonomische NPR Net bureaustoelen van Inofec geven het nodige comfort

 

Geslaagd

Bij de inrichting van het nieuwe pand is rekening gehouden met de toekomst en potentiële groei van het bedrijf. ‘In dit project is de groei van 4Blue meegenomen. Het pand is zo ingericht dat uitbreiden geen enkel probleem is. We krijgen hele positieve reacties terug, al met al een zeer geslaagd project,’ sluit Laurence af.

 

De vergaderstoelen in de vergaderruimte zijn volledig door 4Blue zelf samengesteld

 

Interieuradvies nodig?

Ga jij ook verhuizen, verbouwen of herinrichten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan eens contact met ons op! Inofec helpt je van advies en inrichting tot meubilair volledig op maat en naar wens.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels