Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

3 tips voor het inrichten van je kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
3 tips voor het inrichten van je kantoor

Als het gaat om productiviteit op kantoor, spelen de indeling en inrichting van het kantoor een grote rol. Zo is het niet prettig werken als je zo ongeveer op de schoot van je buurman zit te werken en dat je geen ruimte. Nadenken over je inrichting is dus erg belangrijk. Wij geven drie tips.

Rustige werkplekken

De helft van mensen die op kantoor werken vindt het moeilijk om zich te concentreren op het werk. Ze worden afgeleid door de kleinste dingen. Wist je dat dit gemiddeld tot 86 minuten verlies van het werk kan leiden? Daarom is het goed om verschillende kleine hokjes te maken in je kantoor waar de werknemers zich even kunnen afsluiten en belangrijke taken kunnen afmaken. Even weg van al het geluid op het drukke kantoor en zo kun je je even focussen op hetgeen wat je moet doen.

Ontspanningsruimte

Werknemers moeten in staat zijn om hun batterijen even op te laden gedurende dag. En dat kan natuurlijk heel goed in een ontspanningsruimte/kantine. Een ruimte waar werknemers even rustig een kop koffie kunnen drinken, want dat is ook wel eens gezellig dan altijd maar dat eeuwige koffiedrinken achter je bureau. Bovendien kun je je in een groepje ook beter herpakken en kun je elkaar ook motiveren om weer terug aan het werk te gaan.

Actieve werkplekken

Beweging zorgt ervoor dat mensen scherp en gefocust blijven gedurende de dag. Daarom is het goed om na te denken over ‘fysieke werkplekken’, zoals bureaus waar je aan kunt staan, of hoge vergadertafels. Als je in een stoel neerploft en daar om half zes weer uitkomt, ben je veel minder productief dan dat je gedurende de dag beweegt. Als je staat, krijgen je hersenen veel meer zuurstof.

Wil je je kantoor binnenkort opnieuw inrichten of gaat het bedrijf verhuizen? Houd dan rekening met deze drie dingen. Het lijkt vanzelfsprekend, maar op veel kantoren zijn bijvoorbeeld aparte werkhokken niet te vinden, terwijl dat wel erg wordt gewaardeerd door werknemers.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels