Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

3 tips voor een creatief kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
3 tips voor een creatief kantoor

Sommige kantoren zijn niet al te inspirerend. Blauw TL-licht, witte muren en saaie grijze kantoormeubelen. Dat kan en moet anders! Kleur op kantoor zorgt namelijk voor veel meer creativiteit en het is bovendien veel gezelliger. Dit zijn drie tips om je kantoor creatief te maken!

1. Groen, groener, groenst

Wist je dat planten zorgen voor minder stress op kantoor? Planten op kantoor doen veel meer dan alleen wat gezelligheid brengen! Kantoorplanten werken prestatieverhogend, maar uit onderzoek blijkt dat ze ook stressverlagend werken. Planten zorgen natuurlijk voor meer zuurstof in de lucht, en hoe zuurstofrijker de lucht is, hoe beter mensen kunnen werken. En hierdoor word je ook weer creatief!

2. Aparte ruimtes

Het is een trend om een zo open mogelijk kantoor te hebben, maar een kantoor waar iedereen door elkaar zit te bellen en te praten bevordert de creativiteit niet echt. Slimme bedrijven zorgen ervoor dat er aparte ruimtes zijn waar mensen kunnen overleggen, maar ook even alleen kunnen bellen. Van overleg met elkaar word je creatiever, en helemaal als je staand vergadert. Vergeet de statafels dus niet! Weer eens wat anders dan zittend vergaderen.

3. Dim de lichten

Uit een onderzoek blijkt dat als je de lichten dimt, dat je creatiever zou zijn. In het onderzoek had een gedimde omgeving een positiever effect, vooral op de mate van concentratie en reflectie. Het beste is om natuurlijk licht op kantoor te hebben. Dit zorgt voor een energieke stemming waarin beter wordt samengewerkt. Laat die creativiteit maar komen in 2016!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels