Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

3 handige tips om de middagdip op kantoor te voorkomen!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
3 handige tips om de middagdip op kantoor te voorkomen!

Zeker nu het herfst is, de dagen korter worden en het aan het einde van de middag al donker begint te worden, is het zo halverwege de middag best wel een uitdaging om je aandacht bij je werk te houden. Als het dan buiten ook nog eens begint te waaien en regenen, dan neemt de zin om aan een nieuwe stapel werk te beginnen in hoog tempo af. Die middagdip werd jaren geleden door een beroemde soepmerk aangegrepen als hét moment om jezelf een boost te geven, maar dan kan ook nog op andere manieren. Handige tips om de middagdip op kantoor te voorkomen!

1. Wandeling om 15.00 uur

Vaak wordt er na de lunch een wandeling gemaakt, om even lekker een frisse neus te halen. Maar je hebt dan vaak al wat gegeten en bent dus al even weg van je werkplek. Je kunt er ook voor kiezen om die wandeling om 15.00 uur ’s middags te doen, het effect blijft hetzelfde. En het voordeel van wandelen in de middag is wel dat je daarna nog maar een paar uurtjes hoeft te werken voor je weer naar huis gaat!

2. Yoga op kantoor

Je hoeft echt geen yogamat erbij te pakken, maar even samen met je collega’s een minuut of vijf stretchen doet wonderen voor je energie. Je lichaam krijgt een enorme oppepper wanneer alle spieren die al uren inactief zijn ineens worden aangesproken. Je hersenen krijgen er een boost van waardoor je in de middag weer helemaal alert bent.

3. Een soepje eten

Ze hadden het in die soepreclame natuurlijk wel bij het juiste eind: om 16.00 uur zijn een hoop mensen ingekakt en kan een lekker soepje wonderen doen. Wat ze er alleen niet bij hebben vermeld is dat die instantsoep met poeder en heet water hartstikke slecht voor je is. Beter is om een écht soepje te nemen, op basis van groenten. Je kunt verse gezonde soep kopen of er eentje zelf maken. Neem je dit halverwege de middag dan zul je zien dat je daarna weer energie voor tien hebt!

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels