Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Archiefrekken


Filters

Houten magazijnstelling 200bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden pe
Houten magazijnstelling 300bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden pe
Houten magazijnstelling 100bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden. G
Houten magazijnstelling 400bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden pe

Folderrek

€199,50
Modern folderrek waar u uw catalogi, folders en ander reclamemateriaal overzichtelijk kunt presenter

Archiefrekken koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Wij hebben diverse archiefrekken in onze webshop staan. Deze archiefrekken zijn zowel geschikt voor het bewaren van uw archief als het opslaan van producten. Het is mogelijk om meerdere archiefrekken aan elkaar te koppelen. Alle archiefrekken die in onze online webshop staan, leveren wij gratis binnen slechts 10 werkdagen.

Voordelige archiefrekken

U vindt in ons assortiment houten en stalen archiefrekken. Deze rekken zijn ideaal om uw archief in op te slaan. De stalen archiefrekken zijn voorzien van 5 legborden en kunnen 75kg per legbord dragen. De houten archiefrekken kunnen maar liefst 100kg per legbord dragen en zijn eveneens voorzien van 5 legborden. Beide modellen archiefrekken zijn leverbaar in een basiselement dat uit te breiden is met diverse aanbouwelementen. Zodoende kunt u een hele wand met archiefrekken maken. De archiefrekken worden ook wel magazijnrekkenarchiefstellingen of magazijnstellingen genoemd.

Diverse kantoormeubelen

Naast archiefrekken levert Inofec honderden kantoormeubelen. In ons online assortiment vindt u bijvoorbeeld ook bureausvergadertafelstekeningladekastenarchiefkastendossierkasten en kantoorstoelen. Wij kunnen iedere ruimte in uw bedrijfspand inrichten. Wij leveren alle kantoormeubelen die in onze webshop staan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering van uw archiefrek

Alle archiefrekken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw archiefrekken is bovendien geheel gratis. De monteurs leveren uw nieuwe archiefrekken op de gewenste plaats in uw bedrijf. Uw nieuwe archiefrek bestelt u gemakkelijk en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.