Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schuifdeurkasten

Stevige en functionele schuifdeurkasten

Er zijn diverse kasten waar u uw archief of andere documenten in kunt bewaren. Naast draaideurkasten en roldeurkasten worden schuifdeurkasten hier ook veel voor gebruikt. De schuifdeurkasten zijn in 3 modellen leverbaar, namelijk de schuifdeurkasten Standaard, Praktika en Kubo. Bij de schuifdeurkasten Standaard en Praktika ligt de nadruk vooral op de stevigheid en functionaliteit. Bij de schuifdeurkasten Kubo telt echter ook het design mee. Bovendien zijn de Kubo schuifdeurkasten voorzien van akoestische schuifdeuren die de nagalm in uw kantoor tot een minimum beperken. Ideaal dus voor grotere kantoorruimtes. Alle schuifdeurkasten zijn te bestellen in meerdere afmetingen en kleuren. De levertijd van de schuifdeurkasten is slechts 10 werkdagen. Deze schuifdeurkasten houden we namelijk op voorraad en daarom kunt u al binnen 2 weken gebruik maken van deze kasten. Op alle schuifdeurkasten krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw schuifdeurkasten

Uw schuifdeurkasten worden volledig gratis geleverd en gemonteerd. Wij nemen 2 werkdagen voor levering contact met u op om de levering te bevestigen. Tevens controleren wij uw gegevens voor een juiste aflevering. De bezorgers zorgen ervoor dat uw schuifdeurkast op de gewenste plaats in uw kantoor komt te staan. Zodra de bezorgers klaar zijn monteren, verzamelen zijn al het verpakkingsmateriaal en nemen zij dit mee retour. U kunt dan in een opgeruimd kantoor direct gebruiken maken van uw nieuwe schuifdeurkasten.

Overige kasten en kantoormeubelen

Naast bovenstaande kasten zijn er nog meer verschillende kantoorkasten. In onze webshop staan ook enkele open archiefkasten en magazijnstellingen. Maar als u een aantal belangrijke of waardevolle documenten wilt bewaren, dan zijn de brandwerende archiefkasten hiervoor zeer geschikt. Ook voor het bewaren van papier heeft Inofec diverse ladekasten in haar assortiment. Deze ladekasten zijn geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier. Wij hebben nog tal van andere kantoormeubelen in ons assortiment, zoals receptiebalies, kantinetafels, bureaustoelen en wachtkamerstoelen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×