Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Overige kasten

Er zijn nog een aantal overige kasten die ook geschikt zijn voor uw bedrijf. Daarbij moet u denken aan vitrinekasten, werkkasten en open archiefkasten. De open archiefkasten zijn geschikt om uw ordners en hangmappen in te bewaren. Als u iets wilt presenteren in bijvoorbeeld een ontvangstruimte of kantine, dan kunt u kiezen voor een vitrinekast of een folderrek. In het folderrek of de folderstandaard kunt u bijvoorbeeld aantal tijdschriften of brochures plaatsen. Wanneer uw klanten of bezoekers op hun afspraak moeten wachten, kunnen zij wat documentatie doornemen of een magazine lezen. Voor uw kleedruimte leveren wij ook garderobemeubels. Het garderobemeubel Image is voorzien van 10 lockers en een kledingstang met diverse haken.

Alle overige kasten die in de webshop staan, kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren. Zo hoeft u dus niet lang te wachten op uw nieuwe kasten. Wij kunnen deze snelle levertijd realiseren door het feit dat wij deze kasten op voorraad houden.

Gratis levering en montage

Alle kasten worden door onze bezorgers gratis geleverd en gemonteerd. Dit betekent dat de prijs die u ziet, ook de prijs is die u betaalt. Er komen dus geen extra kosten bij voor levering of montage. Voordat wij de kasten gaan leveren, nemen wij 2 dagen voor levering contact met u op. Zo weet u op welke dag wij de kasten komen leveren. Als onze bezorgers de kasten komen leveren, hoeft u enkel aan te geven waar de kasten geplaatst mogen worden. De bezorgers zorgen ervoor dat de kasten netjes gemonteerd worden. Nadat de bezorgers klaar zijn met monteren, nemen zij ook al het verpakkingmateriaal mee. Zo blijft u niet in de rommel achter en kunt u gelijk gebruik maken van de kasten.

Diverse kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen levert nog meer meubelen. Voor uw ontvangstruimte leveren we naast de vitrinekasten, ook folderkasten, wachtkamerbanken en receptiestoelen. Met alle meubelen die in onze webshop staan, kunt u iedere ruimte in uw pand inrichten. Zo kunt u ook uw kantoor, kantine en vergaderruimte inrichten. Op alle kantoormeubelen krijgt u ook 5 jaar garantie. Wenst u advies van één van onze verkopers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie of in onze showroom.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×