Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ladeblokken

Ladeblokken koopt u online bij Inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een divers assortiment ladeblokken in haar online webshop. Bij iedere meubellijn hebben wij ook bijpassende ladeblokken. Door ladeblokken en bureautafels uit één en dezelfde serie te kopen, creëert u rust en eenheid. Zo zijn verschillende ladeblokken in dezelfde kleurcombinaties leverbaar als de bureaus. U kunt kiezen uit mobiele ladeblokken of staande ladeblokken. Wanneer u gebruik maakt van hangmappen, dan kunt u het beste kiezen voor een ladeblok met 2 lades. Hierbij is de onderste lade geschikt voor hangmappen. De meeste ladeblokken zijn voorzien van een pennenlade. De ladeblokken zijn direct uit voorraad leverbaar en worden al binnen 10 werkdagen bij u op kantoor geleverd. Deze korte levertijd kunnen wij garanderen, omdat wij alle ladeblokken in onze webshop op voorraad hebben. En op alle ladeblokken krijgt u van ons ook nog eens 5 jaar garantie. Ondanks het hoge serviceniveau kunnen wij de ladeblokken toch voor een lage prijs aanbieden.

Uw ladeblokken worden gratis geleverd en gemonteerd

Service en een lage prijs is voor Inofec Kantoormeubelen heel belangrijk. Alle ladeblokken leveren en monteren wij ook gratis en dit al binnen 10 werkdagen. Wij nemen 2 dagen voor de levering contact met u op, zodat u weet wanneer wij langskomen. Als onze bezorgers arriveren hoeft u alleen nog maar aan te geven waar de ladeblokken moeten staan. De bezorgers zorgen ervoor dat u direct van het ladeblok gebruik kunt maken. Als de bezorgers klaar zijn met monteren, nemen wij al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo heeft u geen rommel meer en de ladeblokken zijn direct gereed voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft naast bovengenoemde ladeblokken nog heel veel andere kantoormeubelen. In onze webshop vindt u meer dan 1.000 artikelen die wij direct uit voorraad leveren. Zo kunnen wij diverse bureaus, stalen kasten, ergonomische bureaustoelenvergaderstoelen en receptiebalies binnen 10 werkdagen leveren. Niet alleen uw kantoor kunnen we inrichten, maar ook uw kantine, directiekantoor of receptie kunnen we voorzien van een mooie nieuwe inrichting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan heel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×